Yle: Korisliigasta lisää synkkiä uutisia - KTP-Basket konkurssiuhan alla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Suomalaisen koripalloilun synkät ajat saavat jälleen lisämurheita.

Suomen Korisliigan viime kausien yksi menestyneimmistä joukkueista Loimaan Bisons on suurten talousongelmien keskellä. Kotimaisessa koripallossa ikävät uutiset eivät ota loppuakseen, sillä loimaalaisseuran lisäksi kotkalaisseura KTP-Basket on suurissa taloudellisissa vaikeuksissa.

Yle Urheilun mukaan KTP-Basketin jatkaminen Korisliigassa on vaakalaudalla. Kotkassa on pelattu SM-tason koripalloa vuodesta 1957 lähtien.

– En kommentoi asiaa, pidämme tiedotustilaisuuden huomenna kello 17.30 ja sitten kerromme asiastamme lisää, KTP-Basketin puheenjohtaja Jyrki Lindström totesi.

Yle Urheilu kertoo uutisessaan, että KTP-Basketin pelaajat saavat tietää asiasta tarkemmin huomenna, jonka jälkeen seura astuu median eteen.

Korisliigassa pelattiin tänään yksi ottelu, kun Kataja murskasi kotonaan Pyrinnön numeroin 104-81. Joensuussa pelatussa kamppailussa ratkaisu nähtiin jo kolmannella neljänneksellä.

Seuraavan kerran Korisliigassa pelataan keskiviikkona. Tuolloin tiedossa on viiden ottelun mittainen kattaus. KTP-Basket pelaa kotonaan Katajaa vastaan ja toinen kriisiseura Loimaan Bisons matkustaa puolestaan Kauhajoelle.

NBA-koripalloa on tarjolla Suomen aikaa erinomaiseen katseluaikaan jo tänään. Muun muuassa Cleveland Cavaliers nähdään parketilla, kun he matkustavat Washington Wizardsin vieraaksi.

Peliyhtiö Unibet lähettää runsaaasti NBA-otteluita live stream-palvelussaan. Sivuston kautta on myös mahdollista hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: Yle Urheilu

Lue myös:
VIDEO: Katsoja joutui NBA-tähden jyräämäksi
VIDEO: Näin koripalloparketti vaihtuu jääksi muutamassa tunnissa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa