VIDEO: Korisliigan puolivälieräparit selvillä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Korisliigassa runkosarja on saatu pelattua.

Korisliigan runkosarja on saatu pelattua ja hetken kuluuttua käynnistyvät puolivälieräsarjat. BC Nokia kipusi ousijajoukkueena viimeiselle pudotuspelipaikalle, kun se otti lauantaina runkosarjan päätöskierroksella viiden pisteen erolla kotivoiton helsinkiläisestä Seagullsista.

Kauhajoen Karhu säilytti kakkospaikkansa, vaikka se hävisi Katajalle yli 30 pisteen erolla. Kouvothan olisi pystynyt voitolla nousemaan Karhun ohi, mutta sekin kärsi vierastappion, kun Vilpas otti Salossa kotivoitoin.

Runkosarjan päätöskierroksen parhaita pistemiehiä olivat Vilppaan Sherman Gay, Loimaan Bisonsin Tuukka Kotti ja KTP:n Samuel Haanpää 25 pisteellä sekä muutaman pisteen vähemmän heittäneet BC Nokian Daniel Bailey ja Dragan Labovic, loimaalaisten Ronnie Clark ja Korikobrien Dom Morris.

Ensi perjantaina alkavien puolivälierien ottelupareiksi tulivat siis Joensuun Kataja – BC Nokia, Kauhajoen Karhu –Seagulls, Kouvolan Kouvot – Salon Vilpas ja Tampereen Pyrintö – Loimaan Bisons.

Etenkin Bisonsille pelaaminen puolivälierissä on jo siksi hyvin merkityksellinen asia, sillä loimaalaisseura on kärsinyt valtavista talousvaikeuksista. Niiden takia Bisons on menettänyt monta tärkeää avainpelaajaa.

Katso vielä kerran pätkä viime kauden mestaruusjuhlista:

 

Sunnuntaina pelataan NBA-koripalloa sinivalkoisittain loistavaan katseluaikaan, sillä Los Angeles Clippers ja Denver Nuggets iskevät yhteen ensimmäiseksi mainitun joukkueen kotiyleisön edessä.

Peliyhtiö Unibet on koripallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri koripallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Katsoja joutui NBA-tähden jyräämäksi
VIDEO: Näin koripalloparketti vaihtuu jääksi muutamassa tunnissa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa