Jääkö Manuel Pellegrini Englantiin vai suuntaako mies La Ligaan?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 02/02/2016
Jaa tämä...

Manchester City ja espanjalainen manageri Pep Guardiola paljastivat eilen kauan odotetun kolmen vuoden mittaisen valmentajasopimuksen. Sopimuksen myötä chileläinen mestarivalmentaja Manuel Pellegrini jää ensi kesänä työttömäksi. Veikkaussivut.com listaa tänään kolme todennäköisistä seuraa mihin Pellegrini siirtyy seuraavaksi.

Chelsea

Yksi hyvin todennäköinen vaihtoehto Manuel Pellegrinin seuraavaksi työpaikaksi on Manchester Cityn kilpakumppani Chelsea. Lontoolaisseura erotti kesken kauden Jose Mourinhon, jonka tilalle tullut Guus Hiddink on vain väliaikainen valmentaja. Seuran omistaja Roman Abramovich hakeekin nyt seuralle ensi kaudesta lähtien meritoitunutta valmentajaa, joka voisi nostaa Chelsean jälleen ensi kaudella Valioliigan mestaruuskantaan. Chelsea pestin puolesta puhuu myös se, että Pellegrinillä on takanaan kolme hyvää kautta Englannin huippuseurassa, joten mies tuntee jo saarivaltakunnan sarjan pelitavan. On kuitenkin eri asia haluaako chileläinen itse työskennellä liipasinherkän Abramovichin alaisuudessa.

Atletico Madrid

Yksi potentiaalinen vaihtoehto Pellegrinin seuraavaksi työpaikaksi on La Liga seura Atletico Madrid. Tämänkin skenaarion taustalla kummittelee taikasana: Chelsea. Mikäli Chelsea ei halua Manuel Pellegriniä penkkinsä taakse, niin toinen vaihtoehto on yksi viime vuosien kuumimmissa valmentajista, Atletico Madridin Diego Simeoni. Mikäli Simeoni suuntaisi Espanjan pääkaupungista Chelseaan, tällöin seura joutuisi aktivoitumaan managerimarkkinoilla, ja Pellegrini olisi varmasi yksi Atleticon seurajohdon tutkassa piippaava punainen piste.

Valencia

Mikäli kumpikaan yllä spekuloiduista suurseura siirrosta ei toteudu niin silloin Pellegrini suunnannee Valenciaan. Valencia erotti kesken kuluvan kauden valmentajansa, ja paikan haltuun ottaneella Gary Nevillen managerin ura ei ole käynnistynyt kovinkaan hyvin. Espanjassa uumoillaankin Nevillen pestin jäävän vain muutaman kuukauden mittaiseksi. Pellegrinin Valencia siirron puolesta puhuu muun muassa miehen agentit lausunnot: ” Hän (Pellegrini) asui 5-6 Valenciassa Villarealia valmentaessaan. Hän tuntee kaupungin, pitää sen ilmapiiristä ja rakastaa asua Valenciassa.”.

Manchester City ja Pellegrini ovat seuraavan kerran tositoimissa ensi lauantaina, kun joukkue kohtaa kotonaan sarjakärki Leicesterin. Peliyhtiö Unibet tarjoaa otteluun tutusti hyvät kertoimet!

Lue myös:

VIDEO: Zlatan otti yhteen oven kanssa

Pep Guardiola Manchester Cityyn

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa