VIDEO: Koutsit tukkanuottasilla KHL:n harjoituskaudella

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 08/09/2016
Jaa tämä...

KHL:n preseason on tällä hetkellä käynnissä ja jostain syystä saamme joka päivä lukea uutisia, kuinka harjoituspelissä käyvät tunteet hieman kuumina slaaviveren kiehuessa. Aiemmin sarjan uusi kiinalaisjoukkue HC Kunlun Red Star joutui pakenemaan joukkotappelua takahuoneeseen ottelussa Barys Astanaa vastaan. Nyt Torpedo Nižni Novgorodin ja HK Neftehimik Nižnekamskin välisessä ottelussa jouduttiin todistamaan turpakäräjiä, kun joukkueiden valmentajat kävivät käsiksi toisiinsa.

Ei ole täysin selvää mistä kaukalonlaidalla nähty tappelu valmentajien Yevgeni Popikin ja Peter Skudran välillä sai alkunsa, mutta kyllä siinä yritystä on molemmilla osapuolilla. Ja mikä parasta, vieressä seisoo kamera mies, joka ei tee elettäkään estääkseen tappelua vaan kääntää sen sijaan kameran jäältä tappelua kohti ja yrittää saada parempaa kuvakulmaa toimintapätkälleen.

Valmentajista toinen, Peter Skudra, saattaa olla myös tuttu myös NHL-kiekon faneille. Skudra pelasi ammattilaisurallaan NHL:ssä 146 ottelua joista 74 Pittsburgh Penguinsin paidassa. Skudra on legendaarisen Arturs Irben ohella toinen latvialainen maalivahti, joka on pystynyt valloittamaan tonttia Pohjois-Amerikan jäillä.

KHL:n runkosarja alkaa tänä syksynä elokuun 22. päivä ja jatkuu aina 18. päivä helmikuuta asti. Uutena mielenkiintoisena seurana sarjassa on tällä kaudella pekingiläinen joukkue HC Red Star Kunlun. Useat peliyhtiöt, kuten Unibet, tarjoavat jo nyt mahdollisuuden veikata Gagarin Cupin voittajaa. Käy veikkaamassa omaa suosikkiasi ja katso miten peliyhtiöt luottavat Red Starin menestysmahdollisuuksiin.

Lue myös:

VIDEO: PAUL POGBAN SIIRTO MANCHESTERIIN VIHDOIN VARMISTUNUT

VIDEO: HC SOCHI TARJOSI LEUKAPERIEN SIISTINNÄN HARJOITUSPELIN YHTEYDESSÄ

Nordicbet mainos
Jääkiekon juhlaa!
5 EURON KÄTEISBONUS KIEKKOFANEILLE!
Pelaa