Kouvot - Kauhajoki 16.3.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Kauhajoki matkustaa Kouvolaan.

Kouvot – Kauhajoki, merkki 2, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 1,96 | 1,75 

Korisliigan illan tv-ottelussa Kauhajoki matkustaa Kouvojen vieraaksi Kouvolaan. Sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla. Kouvot on tässä vaiheessa kautta kuudentena, Kauhajoki on puolestaan viidentenä. Kouvot tunnetaan hyvänä kotijoukkueena, mutta Kauhajoki on materiaaliltaan selkeästi laadukkaampi ja näin ollen vieraissakin selkeä suosikki.

Karhulla on ollut hieman kokoonpano-ongelmia, mutta erittäin tärkeä Tremaine Ford teki paluun kentille Karhun edellisessä ottelussa Korihaita vastaan. Tilanne on siinä mielessä Karhun osalta hyvä, että Kouvoilla on ollut myös kokoonpano-ongelmia ja Kouvojen materiaalihan se ei kestä. Se on vain fakta, sillä erittäin nuori joukkue tarvitsee kaikki mahdolliset pelaajat käytettäviksi.

Kauhajoki on edellisestä kuudesta ottelusta voittanut neljä ja myös Nilan Bisons sai kotonaan todeta Karhun paremmakseen! Kyseinen ottelu päättyi Karhun vierasvoittoon 84-90 lukemin. Parhaimmillaan ehdottomasti Karhu pystyy etenemään pudotuspeleissäkin erittäin pitkälle, sillä materiaali tosiaan on Karhulla erittäin hyvä.

Kouvot oli viimeksi kotonaan onneton Nilan Bisonsia vastaan eikä oikeastaan vastustajan taso tässä paljoakaan helpotu. Kotonaan Kouvot on napannut monta hienoa voittoa, mutta nyt vierasvoitto on lähellä. Karhu on hyvä valinta vetokupongille. Ottelu esitetään suorana Urho TV:llä.

Veikkaussivut | Tuomas