Kouvoille toinen kiinnitys Suomen mestaruuteen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 05/05/2016
Jaa tämä...

Kouvolalaisseura lähellä Suomen mestaruuden voittamista.

Kouvolan Kouvot voitti eilen illalla Korisliigan finaalisarjan toisen ottelun Tampereella Pyrintöä vastaan numeroin 69-82 ja tällä hetkellä kouvolalaisseura on kahden voiton päässä Suomen mestaruudesta.

Kouvojen heittopeli oli läpi ottelun erinomaisella tasolla. Vierasjoukkue upotti kolmen pisteen heittonsa 39 prosentin tarkkuudella, kun kotijoukkue onnistui koko ottelussa vain neljässä kolmosessaan. Pyrinnön heittoprosentti olikin vain heikko 17.

Pyrinnön takamiehenä pelaava Ville Pekkola totesi Kouvojen hakeneen kriittisillä hetkillä tärkeitä hyökkäyspään levypalloja.

– Jos tuon tason heittäjät pääsevät heittämään kahta kolmea kolmosta peräkkäin, niin osuvat varmasti. Heidän heittoprosenttinsa ei ollut mikään älytön, mutta meille sattui vaikea heittopäivä, hän totesi.

Pyrinnön valmentaja Ilkka Palviainen harmitteli tamperelaisten heikkoa ottelun alkua.

– Emme olleet tarpeeksi organisoituneita hyökkäyspäässä, päävalmentaja kertoi.

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen kiitteli joukkueensa vahvaa alkua. Hänen mukaan Kouvot sai energiaa siitä, että joukkue oli varma Pyrinnön kovasta latauksesta.

– Meille on syntynyt rutiini. Ensin pelasimme Nokiaa ja nyt Pyrintöä vastaan. Lähdemme Kouvolasta samaan aikaan, ja käymme siellä syömässä. Matkalla pysähdymme Aapiskukossa, ja ainoa ero, mikä tulee on se, että Jyväskylän ja Helsingin motarille kun tulee käännös, ajetaan siitä suoraan, päävalmentaja kertoi.

Korisliigan finaalisarja jatkuu viikonloppuna. Kolmas ottelu pelataan Kouvolassa lauantaina ja neljäs välienselvittely puolestaan Tampereella sunnuntaina.

Peliyhtiö Unibet on koripallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri koripallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Katsoja joutui NBA-tähden jyräämäksi
VIDEO: Näin koripalloparketti vaihtuu jääksi muutamassa tunnissa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa