Kouvot voitti Pyrinnön ja juhlii Suomen mestaruutta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 05/11/2016
Jaa tämä...

Suomen mestaruus on koripallossa ratkennut.

Kouvot juhlii Korisliigassa Suomen mestaruutta. Kouvolalaisseura pääsi mestaruusjuhliin kotiyleisönsä edessä, kun se voitti viidennessä finaalissa Tampereen Pyrinnön lukemin 100–76.

Kouvojen eedellisestä mestaruudesta on 12 vuotta, sillä Kouvot voitti SM-kultaa viimeksi 2004. Lisäksi aiemmat SM-kullat ovat vuosilta 1995 ja 1999.

Kouvojen ja Pyrinnön finaalisarjan viidennettä kamppailua seurasi Kouvolan jäähallissa 3733 katsojaa, mikä on Kouvojen ennätys. Kouvolan välierä- ja finaalivaiheen ottelut olivat suuri menestys ja samalla osoitus kouvolalaisen urheilun yhteisöllisyydestä.

– On pitkä prosessi, mikä tämän eteen on tehty, Kouvojen Ville Kaunisto totesi Yle Urheilulle.

Kaunisto pelasi Kouvoissa myös edellisellä mestaruuskaudella 12 vuotta sitten.

– Yhteishenki ja positiivisuus vie meitä pitkälle, hän jatkoi.

Kouvot oli lopulta finaalisarjassa selvästi Pyrintöä parempi. Kouvolalaiset hävisivät tamperelaisille vain viime lauantain kotiottelussaan, mutta voittivat vastapainoksi molemmat vierasottelunsa.

Pyrintö pelasi tällä vuosikymmenellä loppuotteluissa neljättä kertaa. Tamperelaisseura pääsi juhlimaan Suomen mestarina vuosina 2010, 2011 ja 2014.

NBA-koripallossa pelataan Suomen aikaa ensi yönä kaksi ottelua, kun Miami Heat matkustaa Toronto Raptorsin vieraaksi ja Golden State Warriors kohtaa Portland Trailblazersin.

Peliyhtiö Unibet on koripallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri koripallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Katsoja joutui NBA-tähden jyräämäksi
VIDEO: Näin koripalloparketti vaihtuu jääksi muutamassa tunnissa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa