Kouvot - Lrnmky 6.4.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/06/2013
Jaa tämä...

Kummalla nälkä on suurempi voittamiseen?

Kouvot – Lrnmky, merkki 2, kerroin 
Kouvot – Lrnmky (+8,5 pistettä), merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,18 | 4,25 

Korisliigaa, Kouvolassa lähes paikallisottelussa Kouvot isännöi vieraaksi saapuvaa Lappeenrantaa. Lähtökohdat otteluun ovat katsojien kannalta valitettavat, sillä kummallakaan ottelussa ei ole panosta. Kouvot tulee olemaan runkosarjassa kuudes lähinnä hienojen kotipeliesitysten ansiosta. Jyri Lehtonen saattaa hyvinkin antaa nuorille paljon lisää peliaikaa tälläisessä ottelussa, joten se antaa lisää mahdollisuuksia Lappeenrannalle. Vierasjoukkuehan on ollut viime ajat pihalla kuin lumiukko, joten Lassi Tuovin ryhmä on varmasti nyt näyttöhaluinen – jos Lappeenranta tosissaan haluaa pudotuspeleissä pelata edes realistisesti voitoista, nyt on aika herätä. Viimeksi Lappeenranta hävisi kotonaan Kauhajoen Karhua vastaan.

Kouvot on napannut viiteen edelliseen otteluun yhden voiton ja viimeksi Kouvot hävisi onnettoman FoKoPon kotiareenalla! Kyseinen ottelu päättyi FoKoPon voittoon 93-89 numeroihin. FoKoPolla oli kyseisessä ottelussa selkeä motivaatioetu, mutta joka tapauksessaahan se kertonee jo jotain siitä, että Kouvojen motivaatio näitä otteluita kohtaan ei ole parasta mahdollista. Lisäksi on ehdottomasti muistettava sekin asia, että Kouvoilla ei ole varaa loukkaantumisiin. Kouvojen materiaali on erittäin kapea, joten loukkaantumisiahan ei voisi missään tapauksessa tulla.

Lappeenranta ei ole materiaalissa Kouvoja perässä, joten näin selkeäksi ennakkosuosikisi Kouvoja ei missään tapauksessa paikallisottelussa saa! Lappeenrannan on todellakin aika herätä, sillä joukkueen ulkomaalaiset ovat parhaimmillaan täysin eri tasoa kuin nyt aikaisemmin edellisissä otteluissa. Vierasvoittoa vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas