Peliyhtiö Unibetiltä HJK:n Eurooppa-liigan karsintaottelu ilmaiseksi!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

HJK jatkaa urakkaansa kansainvälisillä kentillä.

Helsinkiläinen HJK kohtaa torstaina venäläisen FC Krasnodarin Eurooppa-liigan pudotuspelikierroksen ensimmäisessä osaottelussa. Peliyhtiö Unibet näyttää ottelun yksinoikeudella Suomessa. Ottelun selostaa Juhavaltteri Salminen.

Ottelupari on HJK:lle viimeinen mahdollisuus edetä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Mestarien liigan kolmannen karsintakierroksen ottelupari kazakstanilaista FC Astanaa vastaan päättyi dramaattisten vaiheiden jälkeen putoamiseen.

Mestarien liigan putoamisen lisäksi myös Suomen Cup -välierän murskatappio IFK Mariehamnin vieraana antaa lisäpotkua Venäjän-vierailulle.

– Viime kaudella HJK selvisi Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen voittamalla Rapid Wienin vastaavassa vaiheessa. Uskon, että sama temppu on mahdollinen myös tänä vuonna. Striimioikeudet olivat saatavilla, ja haluamme ehdottomasti näyttää matsin suomalaisille futisfaneille, Unibetin Suomen maajohtaja Antti Tikka sanoo.

Arvonnassa Veikkausliigaa vuosia hallinnut helsinkiläisseura vältti pahimmat vastustajat Borussia Dortmundin ja Southamptonin, mutta FC Krasnodar on sekin äärimmäisen laadukas joukkue. Viime kaudella venäläisryhmä sijoittuikin Venäjän pääsarjassa kolmanneksi. Joukkue keräsi yhtä paljon pisteitä kuin sarjakakkonen Moskovan TsSKA, mutta jäi heikomman maalieron takia kolmossijalle. Krasnodar selvisi myös Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen ja sijoittui omassa lohkossaan Evertonin ja Lillen taakse kolmanneksi.

Myös tämän kauden Krasnodar on aloittanut varsin onnistuneesti. Viiden ensimmäisen ottelun jälkeen kotijoukkueen tilillä on kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja tappio. Viikonlopun voitto pietarilaisesta suurseura Zenitistä oli hurja varoitus HJK-otteluparia silmälläpitäen.

Krasnodarilla on riveissään paljon kovia nimiä. Toppariosastolla pelaavat muun muuassa Ruotsin ja Islannin maajoukkuetopparit Andreas Granqvist ja Ragnar Sigurdsson. Hyökkäyspäässä vaarallisia ovat esimerkiksi kolumbialaislaituri Ricardo Laborde sekä brassihyökkääjät Ari ja Wanderson. HJK lähteekin ottelupariin selkeänä haastajana.

Unibet näyttää Venäjällä pelattavan ensimmäisen osaottelun suorana lähetyksenä ja suomeksi selostettuna. Lähetyksen katsominen vaatii rekisteröitymisen. Vaikka pelitilillä on oltava rahaa vähintään sentti, lähetyksen katsominen on kuitenkin ilmaista. Lisätietoja Unibetin verkkosivuilta osoitteesta www.unibet.com.

Ohjeet ottelun katsomiseen:

  1. Jos et ole vielä asiakas, rekisteröi pelitili tästä
  2. Kun olet rekisteröitynyt, varmista, että pelitililläsi on rahaa vähintään 1 sentti tai olet lyönyt vedon viimeisen 24 tunnin kuluessa striimin alkaessa
  3. Avaa liveotteluiden lista ja etsi haluamasi ottelu

HJK:ta pidetään myös kerroinasettelussa suurena altavastaajana. Unibet tarjoaa helsinkiläisten vierasvoitolle kerrointa 14,00.

Lue myös:
Seria A -seura haluaa Erik Lamelan!
Tässä ovat maailman kovatuloisimmat jalkapalloilijat – listalla yksi suuri yllätysnimi!