VIDEO: Ratkaisuhetken huima käänne - Kreikka jatkoon kyseenalaisella lisäaikapilkulla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Brasilian MM-kisat ovat olleet täynnä huimaa draamaa. Tiistainen kisapäivä ei tuonut kaavaan muutosta.

Ennätyksellisen jännittävät MM-kisat eivät tuottaneet pettymystä myöskään tiistaisen pelipäivän osalta. Tästä parasta antia oli eittämättä Kreikan ja Norsunluurannikon välinen kamppailu.

Norsunluurannikko oli jo tukevasti kiinni jatkopaikassa, kun Wilfried Bony tuikkasi 1-1-tasoituksen Kreikkaa vastaan pelatun ottelun 74. peliminuutilla. Tällä lopputuloksella Norsunluurannikko olisikin napannut toisen jatkopaikan ja Kreikka olisi passitettu kotimatkalle.

Kreikka ei kuitenkaan suostunut luovuttamaan vaan latasi kaiken peliin viimeiseen hyökkäykseensä lisäajan alussa. Ja tämä tuottikin tilanteen, jossa jatkopaikka laitettiin jakoon jäätävimmällä mahdollisella tavalla.

Nyt olisi tarjolla ilmaista pelirahaa! Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa tarjouksena 10€ pelirahaa tästä linkistä! Jopa ilman talletusta! ]

Norsunluurannikon puolustus nukahti täysin juuri ratkaisevalla hetkellä ja Kreikan tähtipelaaja Georgios Samaras unohdettiin täysin yksin rankkupisteen tuntumaan. Lopulta kreikkalaishyökkääjä sai pallon ja oli valmiina lataamaan sen kohti vastustajan maalia. Tässä vaiheessa tilanteen ryntäsi myöhässä ollut Giovanni Sio ja tuomari vihelsi pilliinsä. Kreikka sai rankkarin.

Tilanteen ensivaikutelma on eittämättä se, että Samaras veti itse itseltään jalat alta. Hidastuskuvasta kuitenkin näkee, että Sion kurkotettu jalka kolkkaa Samarasiin juuri laukaisuhetkellä estäen täten loistavan maalipaikan syntymisen.

Samaras latasi rankkarin verkkoon ja Kreikka eteni 2-1-voitollaan jatkopeleihin Costa Ricaa vastaan.

Katso pilkkuun johtanut tilanne tästä!

Ivory-Coast-penalty-on-Greece

Ivory Coast penalty on Greece b Giovanni Sio penalty on Georgios Samaras [Ivory Coast Greece]


Ja tässä Samarasin rankkarimaali!

Georgios Samaras penalty kick goal against Ivory Coast-b

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut