Kreikka - Romania 15.11.2013 | Jalkapallon MM-karsinnat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Onko Kreikka kotonaan jatkokarsintojen avausosassa liikaa Romanialle?

Kreikka – Romania, merkki X, kerroin
Kreikka – Romania, merkki alle 2,5 maalia, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,00 | 3,30 | 4,50

 

 

Jalkapallon MM-karsinnoissa pelataan tänään jatkokarsintojen ensimmäiset osat, Kreikka sekä Romania iskevät omassa otteluparissaa ensimmäisen kerran yhteen. Joukkueet kohtaavat toisessa kohtaamisessa myöhemmin Romanian kotikentällä. Romania saa olla tyytyväinen arpaonneen, sillä Kreikka ei ole missään tapauksessa niin vahva kuin esimerkiksi Portugali tai Kroatia. Kreikka on onnistunut edellisinä vuosina pääsemään mukavalla tahdilla mukaan arvoturnauksiin, mutta nyt Kreikka menetti maalierolla lohkon ykkössijan Bosnia ja Hertsegovinalle, joten tavallaan Kreikalla on varmasti jo paineet sen osalta, että kotijoukkue pääsisi myös mukaan tälläkin kerralla lopputurnaukseen.

Romania on rakentamassa täysin uutta sukupolvea, joten siinä mielessä on erittäin hieno suoritus vierasjoukkueelta olla mukana jatkokarsinnoissa! Romanialle olisi ehdottomasti äärimmäisen tärkeää päästä mukaan joko tällä kerralla tai sitten viimeistään ensi kerralla kansainvälisille kentille arvoturnauksiin, mutta Romanian joukkueessa potentiaalia riittää vaikka muille jakaa. Kaiken kaikkiaan Romanian itseluottamus on varmasti korkealla, sillä vierasjoukkueella on alla neljästä edellisestä ottelusta kolme voittoa. Viimeksi Romania voitti kotonaan Viron vaivattomasti 2-0 maalein. Vastustajien taso on ollut pääsääntöisesti Romanialla viime otteluissa heikkoa tasoa, mutta sentään näissä otteluissa peräti kolmessa Romania on pystynyt pitämään maalinsa koskemattomana.

Romania varmasti lähtee keskittymään puolustukseen ja sitä kautta mahdollisiin vastaiskuihin, joten tiedossa on kaiken järjen mukaan erittäin tasainen sekä vähämaalinen kohtaaminen! Kreikalle tämä ottelu on enemmän pakkovoitto -periaatteella kuin Romanialle, sillä Romania tulee kotonaan olemaan huomattavasti lähempänä voittoa kuin vierasottelussa. Kreikka on kotonaan pelannut oikeastaan pitkän aikaa äärimmäisen vähämaalisia otteluita ja itseasiassa vierasjoukkueelle pelaaminen Kreikassa on aina vaikeaa. Kreikassa fanaattiset kannattajat aiheuttavat sen, että Romania saa olla tyytyväinen, jos Kreikka pystytään pitämään esimerkiksi vain yhdessäkin maalissa.

Veikkaussivut | Tuomas