Kreikka - Tsekki | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 12.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/12/2012
Jaa tämä...

A-lohkon toisen kierroksen potkaisevat käyntiin Kreikka ja Tsekki.

Kreikka – Tsekki vihje: Kreikka, 3.40 Bet365

Kreikka – Tsekki vihje: Alle 2.5 maalia, 1.60 Expekt

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

Avausottelut olivat joukkueiden osalta kuin yö ja päivä.

Kreikka esitti hienoja otteita nousten isäntämää Puolaa vastaan tasoihin jopa vajaamiehisenä. Mikäli Karagounis olisi upottanut rankkarin, olisi jopa voitto ollut lähellä. Tsekki sitävastoin otti löylytyksen Venäjältä peräti lukemin 4-1. Lukemat olisivat voineet olla paremmalla viimeistelyllä myös paljon rumemmat.

Historian valossa Tsekillä on etulyöntiasema, joukkueiden kohtaamisissa se on vienyt voiton 5 kertaa. Kerran on pelattu tasan ja kerran Kreikka on pystynyt lyömään Tsekin.
Kreikalta puuttuvat kokoonpanosta ensimmäisessä ottelussa punaisen kortin saanut Sokratis Papastathopoulos sekä loppukisat loukkaantumisen takia missaava Avraam Papadopoulos. Mielenkiintoista onkin nähdä, miten Kreikan puolustus pitää ilman kahta tärkeää puolustajaa.
Lopputulokseen vaikuttaa paljon se, miten ottelu lähtee liikkeelle. Mikäli Tsekin Venäjää vastaan hampaaton hyökkäys saa maalin aikaiseksi on Kreikkalaisten tulisen luonteen tuntien mahdollista nähdä turhautumisia ja mahdollisesti jopa ulosajoja. Mikäli Kreikka saa jäädytettyä Tsekin hyökkäykset ja pääsee pelaamaan vastahyökkäyspeliään, on sillä täydet mahdollisuudet voittoon asti.

Ensimmäisten otteluiden perusteella hyppäänkin rohkeasti Kreikkalaisten kyytiin. Tsekin puolustus oli Venäjää vastaan kuin reikäjuustoa ja vaikkei Kreikka hyökkäyssuuntaan olekkaan yhtä taitava, on sillä täydet mahdollisuudet maalintekoon. Toisaalta Tsekin aneeminen hyökkäys ensimmäisessä ottelussa ei suuria lupauksia antanut, joten tiukasti puolustavaa Kreikkaa vastaan maalinteko ei tule olemaan helppoa.

Odotan vähämaalista ja tiukkaa ottelua, joka voi kääntyä kummalle joukkueelle tahansa. Pelaankin Underille keskikokoisen ja Kreikalle varovaisen panostuksen.

Pelionnea!

Veikkaussivut | Paspe