VIDEO: SM-liigan tähtipelaaja siirtyy ulkomaille

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 06/01/2016
Jaa tämä...

Tamperelaisseuran tähtipelaaja siirtyy Venäjälle.

Päättyneellä kaudella jääkiekon SM-liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Tapparan Kristian Kuusela siirtyy ensi kaudeksi pelaamaan ulkomaille. Hänen uusi seura on Tyynenmeren rannikolla sijaitseva Amur Habarovsk.

Kuusela voitti Tapparan paidassa päättyneellä kaudella Suomen mestaruuden putsaten samalla palkintopöydät voittamalla pistepörssin, Lasse Oksanen -palkinnon sekä kultaisen kypärän. Pistepörssin hän voitti tehtyään 56 ottelussa 39 tehopistettä. Pudotuspeleissä hän teki 17 ottelussa 15 tehopistettä.

Kuusela on voittanut aikaisemmin SM-kultaa Kärpissä vuonna 2008 ja Ruotsin mestaruuden MoDon paidassa vuotta aiemmin. SM-liigassa hän on Tapparan ja Kärppien lisäksi edustanut myös Ässiä ja ensi kaudella poissa kuvioista olevaa Bluesia.

Kuusela saa ensi kaudeksi mukaan vanhan joukkuekaverinsa Juha Metsolan, joka torjui jo viime kaudella venäläisjoukkueen maalilla.

Amur on viime vuodet kuulunut KHL:n huonoimpiin porukoihin. Päättyneellä kaudella se oli itäisessä konferenssissa kahdestoista.

 

Peliyhtiö Expekt on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Pikkuleijonien kultasankari Pohjois-Amerikkaan
NHL:n kulttipelaaja haluaa perustaa oman joukkueen World Cupiin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa