Kroatia - Espanja | Jalkapallon EM-kisat Pitkävetovihje 18.6.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Kroatia ja Espanja taistelevat lohkovoitosta!

Kroatia – Espanja, Vihje: Espanja, kerroin 1,73 Betsafe

Kroatia – Espanja, Vihje: Alle 2,5 maalia, kerroin 2,22 Betfair

Lyö 50 €:n veto ILMAN RISKIÄ!

> Lue lisää

Saat nyt VAIN VEIKKAUSSIVUILTA 50 €:n riskittömän vedon Nordicbetille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Nordicbet palauttaa rahasi takaisin! Katso myös muut EM-kisojen tarjoukset Veikkaussivuilta.

 

En usko sopupeliin, joka takaisi molemmille joukkueille jatkopaikan. Erityisesti Espanjalla kisojen suursuosikkina ei ole varaa ruveta varmistelemaan tasureita, eikä sillä siihen pitäisi olla tarvettakaan. Voitolla kumpi tahansa joukkue varmistaisi lohkovoiton ja jättäisi vastustajansa kohtalon ratkottavaksi Italia-Irlanti pelissä.

Kroatia on pelannut pirteää jalkapalloa M. Mandzukicin johdolla. Nyt vastassa on kuitenkin maailman ykkönen, jota vastaan ei koskaan ole helppo pelata. Irlanti -voitto oli tasoeron tulosta ja Italia -tasuri oli työvoitto joukkueelle. Espanjaa vastaan Kroatia joutunee enemmän puolustuskannalle, mikä lisää sen haavoittuvuutta. Espanja tulee hallitsemaan peliä, kun taas Kroatian on tyytyminen harvempiin vastahyökkäyksiin. Mielelläni näkisin Kroatian jatkossa, mutta kyseinen asetelma nostaa Espanjan kerrointa liiaksikin, jotta sen voisi ohittaa.

Ottelun panos huomioiden uskon, että jonkin aikaa edetään 0-0 tasatilanteessa. Kenties Espanja voittaa 1-0 tai 2-0, mutta runsasmaaliseen otteluun en usko. Espanjan pelityyli ruokkii etenkin paikkojen rakentelua ja pelin hallintaa, ei niinkään suoraviivaisuutta. Jonkinlainen varmistelu ei voi olla näkymättä näin tärkeässä ottelussa.

Veikkaussivut | fc1893