KTP-Basket - Korikobrat 23.10.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Onko Korikobrat Kotkassa mahdottoman tehtävän edessä?

KTP-Basket – Korikobrat (+20,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 1,02 | 9,90 

 

 

Korisliigan ottelussa yhteen iskevät KTP-Basket sekä Kotkaan vieraaksi saapuva Lapuan Korikobrat. KTP-Basket pelaa alkukauden seitsemännen ottelunsa, kun taas Korikobrat on tähän mennessä pelannut neljä ottelua. KTP-Basket on toistaiseksi voittanut neljä ottelua, joten kotijoukkueen alkukausi on sujunut hyvin. Materiaaliltaan KTP-Basket on ehdottomasti Korisliigan parhaimmistoa ja samallahan KTP-Basket omaa hurjasti heittovoimaa. Kotonaan kotkalaisryhmä on pelannut tähän mennessä kaksi ottelua ja voittanut ne molemmat. Jotain KTP-Basketin tilanteesta kertoo se, että kotijoukkue on viimeistellyt kotonaan lähes kaksi sataa pistettä vastustajan korirenkaasta läpi.

Lapuan Korikobrat on tähän mennessä kokenut jokaisessa ottelussa tappiot ja itseasiassa Korikobrat on jokaisen ottelunsa hävinnyt erittäin selkein numeroin. Korikobrat on ehdottomasti Korisliigan yksi heikoimmista joukkueista. Etukäteen odoteltiin sitä, että Korikobrien kaudesta olisi tulossa vaikea ja juuri sellainenhan siitä on tullutkin. Viime kierroksella Korikobrat hävisi kotonaan Nilan Bisonsia vastaan 65-88 numeroin. On toki todettava, että vierasjoukkueen alkukauden otteluohjelma on ollut vaikea, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että itseluottamus on tuskin Korikobrilla korkealla pelkkien tappioiden jälkeen.

KTP-Basket tunnetaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena ja samallahan KTP-Basket on tottunut kotonaan tekemään hurjia pistemääriä! Korikobrat on jättänyt itsestään niin vaisun kuvan, että lähtökohtaisesti suurellakin tasoituksella kotijoukkuetta on syytä lähteä vetokupongille mukaan nappaamaan. Viimeksi KTP-Basket ei yltänyt Katajan vieraana vierasvoittoon, mutta kaiken kaikkiaan niin moni asia viittaa kotivoittoon, että suuremmitta puheitta selkeä kotivoitto on lähtökohta.

Veikkaussivut | Tuomas