KTP-Basket - Okapi Aalstar 20.11.2013 | EuroChallenge

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Hyödyntääkö Okapi Aalstar kotkalaisten valtavat loukkaantumisongelmat?

KTP-Basket – Okapi Aalstar, merkki 2, kerroin
KTP-Basket – Okapi Aalstar (+5 pistettä), merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,42 | 2,65

 

 

Koripallon EuroChallengen ottelussa yhteen iskevät KTP-Basket sekä vieraaksi saapuva Okapi Aalstar. Lohkossa tällä hetkellä KTP-Basket on kolmantena, kun taas Okapi Aalstar on toisena, mutta on otettava huomioon, että KTP-Basket on pelannut vasta yhden ottelun. Heti alkuun voidaan todeta se fakta, että me suomalaiset eletään tällä hetkellä upeaa aikaa. Tänään tiedossa on yhteensä kaksi suomalaisjoukkueen kansainvälistä ottelua ja vieläpä samaan aikaan televisioidaan Korisliigan ottelu. Nauttikaa siitä! Toivottavasti KTP-Basket tulee tänään vetämään katsomon täyteen, mutta valitettavasti siitä huolimatta kotkalaisjoukkuetta ei ole syytä napata vetokupongille mukaan. KTP-Basketin tilanne ottelun alla on todella karmea, sillä Michael Pounds sekä Sharaud Curry ovat sivussa. Varsinkin Sharaud Curryn poissaolo on valtava takaisku kotijoukkueelle.

KTP-Basketin tilanne on valitettavasti erittäin sekava, sillä todellisuudessa kukaan ei taida tietää sitäkään asiaa, että koska Sefton Barrett tekee paluun kotijoukkueen kokoonpanoon. On mahdollista, että Sefton Barrett pelaa tässä ottelussa, mutta minkäänlaista varmuutta asiasta ei ole. Lopullinen kokoonpano on ehdottomasti tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä. Pelintekovastuu on tässä kamppailussa tarjolle Joonas Lehtorannalle sekä Ryan Ayersille, joten valitettavasti faktaa on se, että ilman Sharaud Curryn yksilöosaamista KTP-Basket on huomattavasti haavoittuvaisempi. KTP-Basketin valmennus Sami Toiviaisen johdolla pystyy ratkaisemaan vaikeatkin tilanteet, sillä kotijoukkueen valmennus on Korisliigan osaavimpia sovelletuissa taktiikoissa. Nyt tässä riittää kuitenkin tekemistä jopa kotkalaisten osaavalle valmennukselle.

Okapi Aalstarilla ei olisi tässä ottelussa todennäköisesti mahdollisuuksia lainkaan taistella voitosta, jos KTP-Basket ei kamppailisi loukkaantumisten kanssa, mutta nyt Okapi Aalstarille tarjoillaan enemmän kuin hienoa mahdollisuutta napata arvokas vierasvoitto! Okapi Aalstar lähtee ehdottomasti Kotkaan altavastaajana, mutta nyt Okapi Aalstarin on vierasvoitto otettava, jos vierasjoukkue jossain vaiheessa sen haluaa metsästää. KTP-Basket oli erittäin heikko viime viikonloppuna Namika Lahden vieraana, joten siinä mielessä Okapi Aalstarin yllätysmahdollisuudet vain paranevat. Lähtökohtaisesti KTP-Basketin tilanne on hyvinkin sekava, joten vierasjoukkueelle tarjotut kertoimet nousevat hienoiksi valinnoiksi vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas