KTP-Basket - Reggio Emilia 12.11.2013 | EuroChallenge

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/12/2013
Jaa tämä...

Venyykö KTP-Basket mahtavaan voittoon italialaisseurasta?

KTP-Basket – Reggio Emilia, merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,10 | 1,65

 

 

Koripallon EuroChallengen ottelussa yhteen iskevät KTP-Basket sekä vieraaksi saapuva italialainen Reggio Emilia. Tässä lohkossa muut joukkueet ovat Okapi Aalstar sekä Groningen. Lähtökohtaisesti KTP-Basket lukeutuu tällä kaudella Korisliigan parhaimmistoon, mutta silti materiaaliltaan Reggio Emilia on joukkueista selkeästi laadukkaampi. Reggio Emilia pelasi edellisen kerran Europelejä yksitoista vuotta sitten, mutta toisaalta vielä kauemmin aikaa on kulunut KTP-Basketilla, kotkalaisryhmä on pelannut viimeksi kansainvälisiä kamppailuita vuonna 1994. Reggio Emilia pelasi vielä hetki sitten Italian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, mutta nyt Reggio Emilia on tehnyt uutta tulemista myös kansainvälisellä tasolla. Tavallaan KTP-Basket sekä vierasjoukkue ovat samanlaisia joukkueita, sillä Reggio Emilia pelaa hyvin samanlaista palloskriinipeliä kuin myös kotijoukkue.

Reggio Emilia joutuu tähän otteluun mahdollisesti ilman yhtä tai kahta erittäin tärkeää pelaajaa, sillä sivussa saattavat olla Greg Bunner sekä Andrea Cinciarini. Ensimmäiseksi mainittu pelaaja kuuluu Reggio Emilian parhaimpiin senttereihin, kun taas puolestaan jälkimmäisenä mainittu pelaaja kuuluu vierasjoukkueen parhaimpiin pelintekijöihin. Jos Emilio Reggina saa tänään Andrea Cinciarinin kentälle, kotijoukkue tulee olemaan varmuudella ongelmissa. KTP-Basketin valmennus on tottakai erittäin hyvin tilanteen tasalla, mutta lähtökohtaisesti kotijoukkue tiedostaa sen faktan, että vierasjoukkue on tässä ottelussa suosikin asemassa, vaikka jompi kumpi pelaajista olisikin sivussa. On jopa mahdollista, että molemmat pelaajat ovat tänään myös kokoonpanossa ja samalla vierasjoukkueen käytettävissä.

Emilio Regginan vahvuus on ehdottomasti siinä, että vierasjoukkue on täynnä erittäin urheilullisia pelaajia. KTP-Basketin hyökkäyskolmanneksella vierasjoukkue tulee puolustamaan varmasti erittäin tiukasti, vaikka muutenhan italialaisjoukkue ei tulisikaan prässäämään koko kenttää. Itseasiassahan mielenkiintoinen pointti on myös siinä, että Reggio Emilia pelasi eilen Italiassa sarjapelinsä ja nyt vierasjoukkue on matkustanut jo Kotkaan. Tämä voidaan luokitella KTP-Basketin eduksi, mutta toisaalta nyt ainakin vierasjoukkueella pelituntuma on kohdillaan. Lähtökohtaisesti KTP-Basket on kotonaan erittäin vaikeasti voitettavissa, mutta toisaalta Emilio Reggina on tekemässä uutta tulemistaan kohti Italian liigan parhaimmistoa ja sitä kautta kansainvälisiä kenttiä.

Veikkaussivut | Tuomas