KTP-Basket - Kataja 2.5.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/02/2013
Jaa tämä...

Hakeeko Kataja Kotkasta pakkovoiton ja venyttää ottelusarjaa?

KTP-Basket – Kataja, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,80 | 1,90 

Korisliigan jännittävät välierät jatkuvat tänään, Kotkassa kohtaavat KTP-Basket sekä Joensuun Kataja. Joukkueet ovat kohdanneet tässä ottelusarjassa kolmesti ja voitot ovat tässä vaiheessa KTP-Basketin eduksi 2-1 numeroissa. Mutta kuitenkin mikä tärkeintä, Kataja voitti joukkueiden viime kohtaamisen kotonaan selkeästi ja lähtee materiaalinsa puolesta loistavista asetelmista hakemaan pakkovoittoa Kotkasta! Kataja voitti tosiaan kotonaan kaksi päivää sitten selkein 77-67 numeroin.

Kataja on pelannut upean kauden niin Korisliigassa kuin EuroChallengessa ja itseluottamus on varmasti edelleen korkealla, vaikka kaksi ensimmäistä ottelua tässä ottelusarjassa päätyivätkin KTP-Basketin eduksi. KTP-Basket onnistui erittäin tärkeässä vierasvoitossa joukkueiden ensimmäisessä ottelussa.

KTP-Basketilla on hurja kannustus takanaan, mutta onko siitä loppupeleissä enemmän hyötyä vai haittaa – KTP-Basketin yleisö odottaa vain voittoa! KTP-Basket tunnetaan erittäin vahvana kotijoukkueena, mutta nyt jo paineet ovat hurjat. Jos siis on paineita Katajalla jo tässä vaiheessa tippua ulos Korisliigan mestaruustaistosta, vähintäänkin tilanne on täysin sama kotijoukkueella.

Kataja on vienyt tällä kaudella suomalaista koripalloilua eteenpäin ja muutenkin lisäksihän samalla Kataja osoitti kansainvälisillä kentillä voivansa voittaa lähes minkätasoisen huippuseuran tahansa! Katajaa en yksinkertaisesti saa ottelussa ainakaan altavastaajan asemaan. Hyvin tasaiset lähtökohdat. Katajan kertoimet ansaitsevat tulla pelatuksi.

Veikkaussivut | Tuomas