KTP-Basket - Kauhajoki 11.4.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/11/2013
Jaa tämä...

KTP päättää runkosarjan kohtaamalla Kauhajoen.

KTP-Basket – Kauhajoki, merkki yli 171,5 pistettä, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,28 | 3,30 

Korisliigan päätöskierrosta, Kotkassa yhteen iskevät KTP-Basket sekä vieraaksi saapuva Kauhajoen Karhu. Ottelussa ei ole mitään sen suurempaa panosta. KTP-Basket tulee kaiken järjen mukaan olemaan sarjataulukossa runkosarjan päätteeksi kolmas, puolestaan Kauhajoen Karhu tulee olemaan viidentenä. Molemmat joukkueet ovat erittäin laadukkaita ja odotettavissa onkin viihdyttävä kamppailu! Kuten jokainen Korisliigaa seuraava tietääkin, KTP-Basket tekee ottelusta toiseen hurjia pistemääriä. KTP-Basket on hyvä vierasjoukkuekin, mutta nimenomaan kotonaan KTP-Basket onnistuu voittamaan joukkueen kuin joukkueen.

KTP-Basket on kymmeneen edelliseen kotiotteluun tehnyt lähes jokaisessa yli sata pistettä ottelua kohden tai ainakin lähelle sitä rajaa! KTP:n edellinen kotiottelu päättyi niukkaan tappioon huippuottelussa Nilan Bisonsia vastaan 71-72 lukemin. Ottelu olikin kieltämättä yllättävän vähäkorinen.

Kauhajoki on voittanut kuuteen edelliseen vierasotteluun neljä kamppailua ja lähtee varmasti metsästämään tosissaan vierasvoittoa myös tästä ottelusta! Kauhajoellakin tosiaan laatua joukkueessa riittää, kuten ylempänä onkin todettu. Kauhajoki voitti edellisessä vierasottelussaan Lappeenrannan 81-93 murskalukemin. Lisäksi loppuun on hyvä todeta, että joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet runsaskorisia. Monet varmasti muistavatkin joukkueiden viime kohtaamisen Kotkasta, sehän päättyi 118-108 lukemiin hurjan taistelun päätteeksi.

Veikkaussivut | Tuomas