KTP-Basket - Kouvot 19.4.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Ratkaisun makua KTP:n isännöidessä Kouvoja?

KTP-Basket – Kouvot (+10,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,12 | 5,25 

Korisliigan pudotuspelit jatkuvat, Kotkassa yhteen iskevät KTP-Basket sekä Kouvot. Ottelusarjan jännityksen kannalta on valitettavaa, että ottelusarja vaikuttaa ratkenneelta KTP-Basketin eduksi. KTP-Basket voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen kotonaan 87-83 lukemin ja viimeksi KTP-Basket nappasi vierasvoiton Kouvolasta 71-87 lukemin. KTP lähti ottelupariin suurena suosikkina ja onkin tosiaan kovaa vauhtia etenemässä jatkoon neljän parhaan joukkoon.

KTP:n materiaali on Korisliigan parhaimmistoa ja ero on selkeä vierasjoukkueeseen! Ottelusarjan jännityksen kannalta oli kieltämättä kurjaa, että KTP onnistui vierasvoiton nappaamaan toissapäivänä. Se ratkaisi otteluparia hyvin paljon, sillä monikaan ei usko vierasvoittoon Kouvoille erittäin vaikeassa paikassa KTP:n kotihallissa. Ensimmäisessä kohtaamisessa Kouvot pystyi haastamaan kotkalaiset yllättävän hyvin, mutta yhtä hyvään esitykseen en ainakaan henkilökohtaisesti sanottuna jaksa uskoa.

KTP tunnetaan loistavana kotijoukkueena ja kun Kouvot tunnetaan kotiriippuvaisena joukkueena, lähtökohdat eivät lupaa Kouvoille hyvää lopputulosta! Tämähän on pakkovoiton paikka Kouvoille, mutta huomattavasti todennäköisempää on KTP:n selkeä kotivoitto. Ottelusarja lienee menossa KTP:lle jopa ilman ainuttakaan kouvolalaisten voittoa.

Veikkaussivut | Tuomas