KTP-Basket - Nilan Bisons 15.5.2013 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

KTP-Basket kotiyleisönsä eteen tiukan paikan edessä.

KTP-Basket – Nilan Bisons, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,75 | 1,95 

Korisliigan neljättä finaalia pelataan, KTP-Basket on tiukan paikan edessä Nilan Bisonsin isäntänä. KTP-Basketin on ottelu voitettava tai mestaruus tulee ratkeamaan tässä ottelussa Nilan Bisonsin eduksi! KTP-Basket voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen, mutta sen jälkeen loimaalaiset ovat voittaneet kahdesti peräkkäin. Edellinen ottelu pelattiin Loimaalla ja sehän päättyi 84-73 numeroihin.

KTP-Basket tunnetaan Korisliigan kenties parhaimpana kotijoukkueena ja toisekseen KTP-Basket tulee saamaan ottelussa jälleen hurjasti kannattajia tuekseen! Viimekin kerralla Kotkassa porukkaa oli ottelua katsomassa loistava määrä ja aivan samanlaista ottelua on myös tällä kertaa syytä odotella. Tunnelmaa ottelusta ei tule ainakaan puuttumaan.

Erot näissä otteluissa ovat aina ehdottomasti hyvin pieniä, mutta kyllähän kotietu on kuitenkin aina kotietu. Nilan Bisons heitti muutaman erittäin kovan kolmosen viimeksi Loimaalla, heittovoimaa vierasjoukkueella riittää. Esimerkiksi Matti Nuutinen tietää tarkalleen, että missä kori sijaitsee. Kova luotto on siihen, että ottelusarjaa venytetään viidenteen otteluun. KTP-Basket on kotonaan ehdottomasti suosikki tämän ottelun voittamaan. Kaiken kaikkiaan ottelusarja on ollut tähän mennessä erittäin hieno.

Veikkaussivut | Tuomas