KTP-Basket - Vilpas 3.2.2014 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/03/2014
Jaa tämä...

Hurjavireinen Vilpas matkustaa Kotkaan.

KTP-Basket – Vilpas, merkki 2, kerroin 7,72 ComeOn
KTP-Basket – Vilpas (+14 pistettä), merkki 2, kerroin 1,80 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 1,04 | 7,72 PELAA TÄSTÄ

 

 

Korisliigan ottelutarjontaa, Kotkassa yhteen iskevät KTP-Basket sekä Salosta vieraaksi saapuva Vilpas. Tiedossa on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen kohtaaminen puhtaasti kahdesta syystä. Ensimmäinen syy on se, että KTP-Basket on todella rajussa otteluruuhkassa sekä toisekseen Vilpas on noussut periaatteessa Korisliigan yhdeksi kuumimmaksi joukkueeksi. KTP-Basket on joutunut pelaamaan tammikuun sekä helmikuun aikana Korisliigan lisäksi kansainvälisiä otteluita. Kolme edellistä ottelua ovatkin tuottaneet kotijoukkueelle ainoastaan yhden voiton. Onhan KTP-Basketin vastustajien taso ollut karmeaa tasoa, mutta toisaalta sekään ei poista sitä tosiasiaa, että tällä hetkellä Vilpas omaa realistiset mahdollisuudet saapua Kotkaan voitto mielessään.

Vilpas matkustaa Kotkaan sellaisesta tilanteesta, että viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet uskomattomasti neljä voittoa! Edellisellä kierroksella Vilpas teki melkoisen selvää jälkeä Hongan vieraana. Viimeisen neljänneksen aikana pisteitä tehtiin Espoossa todella heikolla tahdilla, joten siinä mielessä espoolaiset eivät lopulta pystyneet oikeastaan missään vaiheessa nostamaan itseään Vilppaan kannalle. Vilppaan otteluohjelma ei ole ollut viime aikoina lainkaan pahimmasta mahdollisesta päästä, mutta toisaalta sellaisesta on turhaa tehdä suurta numeroa. Faktaa on se, että Vilpas on tällä hetkellä joukkue, joka omaa erinomaisen itseluottamuksen. Vilppaan ulkomaalaiset ovatkin näyttäneet olevansa vahvistuksia isolla v-kirjaimella. Shawn Atupem on yksi esimerkki sellaisesta pelaajasta, jonka kanssa Vilppaalla on mahdollisuus mennä keväällä vielä pitkälle. Vilppaalla talous on todella tiukalla, mutta se kertoo paljon vierasjoukkueen osaamisesta, kun tälläisiä pelaajia on pystytty Saloon hankkimaan.

KTP-Basket on perustasoltaan Korisliigan neljän parhaimman joukkueen joukossa, mutta tällä hetkellä kotijoukkueen tekemisen taso ei ole missään tapauksessa parasta mahdollista luokkaa. KTP-Basket tunnetaan normaalisti kotijoukkueena, joka ei juurikaan Kotkassa otteluita häviä, mutta viime ajat ovat olleet täysin erilaisia. Edelleen voidaan sanoa samaa lausetta eli sitä, että KTP-Basketin vastustajat ovat olleet huippuluokkaa, mutta kuitenkaan tulokset eivät valehtele eikä toisekseen KTP-Basketin pelaajisto voi syttyä jokaiseen Korisliigan otteluun samalla tahdilla kuten kansainvälisiin kamppailuihin. Periaatteessa KTP-Basket taistelee sijoituksista neljän parhaan joukossa, mutta motivaatioetuahan voidaan kenties antaa jollain tavalla jopa Vilppaan suuntaan, sillä vierasjoukkueen tilanne sarjataulukon kahdeksannella sijalla on kriittinen. Jokainen piste on tässä vaiheessa Vilppaalle todella tervetullutta. Tällä kerroinasettelulla Vilpas saadaan väkisinkin pelikelpoiseksi kohteeksi. Loppuun on todettava, että KTP-Basketin kokoonpanossa on ollut flunssa-aaltoa. Lopullinen kotijoukkueen terveystilanne on näin ollen tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä.

Veikkaussivut | Tuomas