Kuban - Valencia 3.10.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/03/2013
Jaa tämä...

Valencia matkustaa Eurooppa liigassa Kubanin vieraaksi.

Kuban – Valencia, merkki 2, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,45 | 3,20 | 2,75 

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan lohkovaihe jatkuu tänään toisen kierroksen tapahtumilla, Venäjän illassa vastakkain asettuvat Kuban sekä espanjalainen Valencia. Kuban hävisi ensimmäisessä ottelussa St.Gallenia vastaan vieraissa 2-0 numeroin, kun taas Valencia nolasi itsensä häviämällä Mestalla täysin käsittämättömästi Swanseaa vastaan 0-3 numeroin. Valencia on parantanut peliesityksiään valtavasti viime aikoina, sillä Lepakot ovat voittaneet kolme edellistä otteluaan. Kaiken kaikkiaan hienointa Valencian osalta on se, että voittoja on tullut, mutta myös ilman muuta se, että puolustus on alkanut toimimaan. Valencialle on näissä kolmessa viime ottelussa tehty vain yksi maali.

Kuban on tällä hetkellä Venäjän liigassa sijalla yksitoista. Tarkemmin sanottuna Kubanin alkukausi on sinänsä ollut positiivinen, sillä maalejahan Kuban on päästänyt tähän mennessä omiin vain hieman yli yhden keskiarvolla. Tiukkoja otteluita Kuban ei kuitenkaan ole onnistunut kääntämään hyvällä prosentilla omaksi edukseen, sillä kolme voittoa tässä vaiheessa sinänsä on heikko suoritus. Tasapelejä Kuban onkin ehtinyt pelaamaan voittojenkin edestä.

Valencia on muuttunut jonkin verran viime kaudesta, mutta tälläkin kaudella Valencia on materiaaliltaan Espanjan liigan ylempää keskikastia. Valencian taloudellekin on päivänselvää se, että Eurooppa liigassa olisi päästävä mahdollisimman pitkälle sekä myös saada menestystä Espanjan liigassa. Valencia on viime aikoina ollut niin pirteä, että Lepakkolauma on syytä napata kupongille myös tällä kerralla mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas