Miten käy Summasen?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Raimo ”Raivo” Summanen on lähellä kuitata toimitsijakieltoa vain noin kuukausi työsuhteen alkamisen jälkeen.

Lauantain SM-liigakierros ja erityisesti HIFKn ja Jokereiden välinen Helsingin paikalliskamppailu ei jättänyt taaskaan ketään kylmäksi. 0 – 0 päättyneessä kamppailussa päähuomion keräsi Steve Moseksen ja Ville Peltosen loukkaantumiset sekä Raimo Summasen tunteenpurkaus Jokereiden päävalmentajan Tomi Lämsän suuntaan.

Summanen kävi kuumana läpi koko ottelun, mutta todelliseen liekkiin mies syttyi tilanteessa, jos Jokereiden Markus Nordlund taklasi erittäin kovaa Ville Peltosta. Peltonen talutettiin tilanteen seurauksena koppiin ja ensimmäisen diagnoosin mukaan Peltosella on lievä aivovamma, rintakehän vamma ja kaksi lohjennutta hammasta. Summanen raivostui tilanteesta ja Jokereiden Lämsä saikin täyslaidallisen. VAROITUS! Seuraavaa Raimo Summasen huutamaa tekstiä ei suositella lasten luettavaksi:

”Lämsä, Lämsä, jumalauta saat pataan vielä. V***n pelle, hei. Lämsä hei, sä oot ihan mieshuora s*****a. Ota Hjallikselta poskeen, v***u. V***u mikä jätkä hei. Lämsä, sä oot ihan poika vielä v***u hei.”

Seuraavaksi odotetaan, nostavatko Tomi Lämsä tai Hjallis Harkimo kunnianloukkaussyytteitä Raimo Summasta kohtaan. Todennäköisesti Summasta odottaa joka tapauksessa jonkin mittainen toimitsijakielto.

Veikkaussivut | Oskari