Viikonlopun kuumimmat huhut jalkapallokentiltä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 11/01/2015
Jaa tämä...

Viikonloppuna on pelattu jälleen jokaisessa suuressa Eurooppalaisessa jalkapallosarjassa huippufutista. Kentällä käytyjen otteluluiden lisäksi myös sikariportailla ja kabineteissa on jälleen siirrelty pelinappuloita suuntaas jos toiseen.

Jose Mourinho

Valioliigassa todella surkeasti kauden aloittanut Chelsea ja sen manageri Jose ”Special One” Mourinho ovat olleet jälleen viikonloppuna otsikoissa. Chelsea on onnistunut kairaamaan kauden ensimmäisestä yhdestätoista ottelusta vain kolme voittoa. Viimeksi seura hävisi eilen lauantaina Liverpoolille kotiottelussaan luvuin 1 – 3, mikä kiihdytti huhupuheita Mourinhon potkuista. Muutaman brittilehden tietojen mukaan Chelsean omistajan Roman Abramovitshin mitta onkin nyt tullut täyteen. Huhujen mukaan Abramovitsh on valmis ostamaan Mourinhon sopimuksen ulos ja lyömään portugalilaiselle kouraan 13,2 miljoonaa euroa päästääkseen hänestä eroon niin pian kuin mahdollista. Mourinhon tilanne on tällä hetkellä todella vaikea, koska esimerkiksi BBC:n tietojen mukaan nimeltä mainitsematon Chelsean ykkösjoukkueen pelaaja on sanonut, että ainakin hän mieluummin häviää kuin voittaa managerilleen…

Gareth Bale

Lähes joka kerta kun on puhetta jalkapallohuhuista niin niihin liittyy Manchester United. Tällä kertaa seura on hankkimassa Sunday People lehden mukaan Real Madrid tähti Gareth Balea. Manchesterin seurapomo Ed Woodward aikoo lehden tietojen mukaan naarata Walesin vuoden 2016 EM-kisoihin johdattaneen Balen takaisin englantiin tammikuun siirtoikkunassa. Siirtosumman väitetään olevan mojova 90 miljoonaa puntaa. Jos ja kun Red Devils ei onnistu nappaamaan Balea talven aikana riveihinsä, niin yrittäminen jatkuisi jälleen kesällä. Kauppaneuvotteluja voi kuitenkin vaikeuttaa viime kesänä farssiin päättynyt siirtosaaga David de Geasta.

Sami Hyypiä

Entinen puolustajalegenda ja nykyinen valmentaja Sami Hyypiä on joutunut ongelmiin Sveitsissä. Hyypiä on toiminut nyt kaksi kuukautta Sveitsin liigassa pelaavan FC Zürichin peräsimessä, saldona pyöreä nolla voittoa! Tänään 1 – 1 tasuriin päättynyt ottelu Fc Zürich vs Young Boys oli Hyypiän luotsaamalle seuralle kauden seitsemäs voitoton ottelu. Zürich onkin tällä hetkellä Sveitsin liigan sarjajumbona kymmenellä pisteellä. Seuraavan kerran entinen Huuhkaja-kapteeni pääsee pelaajineen tavoitteleman voittoa Vaduzia vastaan ensi lauantaina. Voittoja on alettava pian tulemaan tai Hyypiällä voi sveitsiläismedioiden mukaan olla jälleen edessään työvoimatoimistoon marssiminen.

Huomenna maanantaina pelataan jälleen niin Engalnnin Valioliiga kuin Italian Seria A:ta. Käy katsomassa päivän peleihin parhaat pelikohteet Unibetin sivuilta. Tsekkaa myös peliyhtiön koriskampanja!

Lue myös:

Tässä jalkapallomaailman ja fantasiamaailman oudoimmat yhdennäköisyydet

VIDEO: Futispomot rankkasivat Messin paremmaksi kuin Ronaldon

unibet tarjous
VAIN 28.10 ASTI!
unibetin uusi logo.
TEHOSTETUT NBA-KERTOIMET!
Pelaa