Arvostelussa Arsenal ja Bayern pelaajat!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Lontoolainen Valioliigaseura Arsenal teki eilisellä Mestarien Liiga kierroksella pienimuotoisen yllätyksen voittamalla alkukaudesta murskaavalla maalierolla voitosta voittoon marssineen Bayern Munchenin. Emirates Stadionilla pelattu ottelu päättyi isäntien voittoon luvuin 2 – 0. Veikkaussivut.com esitteleekin nyt eilisen ottelun parhaat pelaajat.

Arsenal-pelaajat

Arsenalin Man Of The Match oli ilman muuta joukkueeseen täksi kaudeksi siirtynyt kokenut maalivahti Petr Cech. Mies torjui ottelussa muun muassa huippu maalintekoyritykset vieraiden Thiagolta, Douglas Costalta ja Arturo Vidalilta. Cechin kouluarvosana 8.

Toinen pelaaja joka pisti silmään ottelussa Arsenal-nutussa oli Mesut Özil. Erityisesti miehen näkymättömyys oli silmiin pistävää aina siihen asti kunnes saksalainen iski peliajan viimeisellä minuutilla ottelun 2 – 0 maalin. Mies saakin esityksestään kouluarvosanaksi numeron 6.

Kolmantena listalle on nostettava pirteästi esiintynyt Gunners hyökkääjä Theo Walcott. Walcot oli ottelussa Arsenalin täsmäase kun joukkue lähti nopeisiin vastahyökkäyksiin. Miehen viimeistely oli vain aika luokatonta sekä jalalla että päällä. Arvosana: 7.

Bayern-pelaajat

Hallitsevan Bundesliiga-mestarin paras pelaaja eilisessä ottelussa oli todella pirteästi pelannut brassi Douglas Costa. Mies nöyryytti useaan otteeseen Arsenalin puolustajia, ja loi paljon hyviä tilanteita vieraiden hyökkäyspäätyyn. Vain maali tai maalin johtanut syöttö jäivät puuttumaan. Costan pelillinen esitys oli kuitenkin sen verran hyvä, että se ansaitsee arvosanan 8.

Bayern Munchenin parhaita pelaajia valittaessa ottelussa kuin ottelussa on nostettava esille joukkueen maalivati Manuel Neuer. Saksalainen venytti reilun puolen tunnin kohdalla melko maagisen torjunnan Theo Walcottin puskupalloon. Mies esiintyi muutenkin jälleen omalla tasollaan. Bayernin kannalta se oma taso tarkoittaa myös paikoitellen rohkeaa ylipelaamista mikä kostautui eilen Arsenlin maalina. Arvosana: 7.

Costan ja Neuerin perässä koko muu Bayernin joukkue esiintyi aika vaatimattomasti ja tasapaksusti. Kolmas arvosana meneekin tällä kertaa Bayern Munchenin kannattajaryhmälle, joka poistui areenalta muutamaksi minuutiksi kritisoidakseen Arsenalin ja Valioliigan kalliita lippuhintoja. Kympin arvoinen suoritus!

Tänään jatkuu jälleen Mestarien Liiga ottelut. Käy katsomassa illan parhaat vetokohteet Unibetiltä.