Siirtyykö Marco Verratti Barcaan tai Chelseaan?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Tänä kesänä tullaan jälleen maksamaan jättikokoisia siirtokorvauksia, kun jalkapallon suurseurat hamuavat tähtipelaajia itselleen. Viimeisin lisä haluttavien starojen ryhmään on PSG:n italialainen keskikenttäpelaaja Marco Verratti. The Sunin mukaan Verrattin hintalappu olisi noin 80 miljoonaa euroa, ja kisaamassa olisivat Chelsea ja Barcelona. The Sunin mukaan Barcelona olisi voittamassa Verrattin itselleen. Barca haluaisi Verrattin joukkueeseensa täyttämään sitä paikkaa, jonka Xavi Hernandezin lähtö kaksi vuotta sitten jätti.

Brittitabloidin mukaan Chelsea tulee joka tapauksessa olemaan hyvin aktiivinen kesän siirtomarkkinoilla, manageri Antonio Contella olisi lehden mukaan jopa noin 380 miljoonan punnan siirtokassa käytettävissä. Summa on aivan valtava. Määrärahan taustalla lienee se, että loistavasti työnsä Chelseassa aloittanut Conte peri itselleen Jose Mourinhon rakentaman joukkueen, eikä se aivan ole Conten mieleen. Hyvin italialainen on pärjännyt nyky-Chelseankin kanssa, Valioliigan mestaruus on jo lähes kirkossa kuulutettu. Ensi kaudella joukkueen haasteet tosin Mestareiden liigan myötä kasvavat, ja tähän joukkueen katse lienee jo suunnattu.

Verrattin lisäksi toinen pelaaja, joka on hyvin korkealla Conten toivelistalla, on Atletico Madridin ranskalainen Antoine Griezmann. Griezmannin hintalappu on ilmeisesti noin 100 miljoonaa euroa. Griezmannin kohdalla Chelsea on The Sunin mukaan häviämässä kisaa Manchester Unitedille.

Chelsea tarvitsee kesällä myös uuden kärkimiehen, sillä Diego Costan lähtö seurasta lienee jo selvä. Costalla ja Contella on ollut kauden aikana sen verran nokkapokkaa, että italialainen tuskin katselee tuittupää-Costaa enää pitkään. Conten suosikki Costan korvaajaksi on Real Madridin Alvaro Morata, myös Romelu Lukaku on mainittu mahdollisena uutena Chelsea -kärkenä. Kumpikin pelaajista on varmasti myös hyvin kallis.

Chelseasta on The Sunin mukaan poistumassa muitakin avainpelaajia kuin vain Costa. Eden Hazard on lähellä siirtoa Real Madridiin, ja ilmeisesti ykkösveskari Thibault Courtoisiakin ollaan viemässä muualle.

Pelaa vedot Valioliigasta ja La Ligasta Unibetilla!>>