Mikhail Kukushkin - Andreas Seppi 19.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Andreas Seppi finaalipaikkaa Moskovassa?

Mikhail Kukushkin – Andreas Seppi, merkki 2, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,28 | 1,60 

 

 

ATP-tennistä Moskovasta, Kazakstanin Mikhail Kukushkin kohtaa Italian Andreas Seppin. Ottelun voittaja tulee pelaamaan huomenna turnauksen finaalissa. Mikhail Kukuskin on turnauksen kenties suurin yllättäjä. Mikhail Kukushkin on pelannut tähän mennessä kolme ottelua ja voittanut niistä jokaisen suoraan kahdessa erässä. Kazakstanilaiselle kaavio on ollut kuitenkin erittäin helppo. Edelliselläkin kierroksella Mikhail Kukushkin joutui kohtaamaan vaan Andrey Golubevin. Mikhail Kukushkin joutui pelaamaan muutaman karsintaottelun päästäkseen Moskovan turnauksen pääsarjaan, joten Andreas Seppi on päässyt huomattavcasti helpommalla tähän vaiheeseen.

Andreas Seppi tunnetaan erittäin laadukkaana yleispelaajana, jolla ei ole lainkaan selkeitä heikkouksia tai vahvuuksia. Andreas Seppi pystyy oikeastaan alustalla kuin alustalla yksittäisessä ottelussa haastamaan tosissaan TOP-10 tason pelaajia. Andreas Seppi voitti toisella kierroksella Paolo Lorenzin suoraan kahdessa erässä ja eilenhän Andreas Seppi sai luovutusvoiton Edouard Roger-Vaselinilta. Andreas Seppi on saanut siispä levätä erittäin hyvin tätä ottelua ajatellen. Pelituntuma Andreas Seppillä on joka tapauksessa pysynyt varmasti kunnossa, sillä italialainenhan edellisellä viikolla pelasi Shanghai Rolex Mastersissa.

Mikhail Kukushkinille tilanne on tässä vaiheessa täysin erilainen kuin normaalisti, sillä Mikhail Kukushkin on tottunut menestymään vain Challenger -tason turnauksissa. Mikhail Kukushkin on syksyn aikana saanut paljon hienoja tuloksia aikaan Challenger -kiertueella, mutta valitettavasti sitä ei voida verrata lainkaan tähän tilanteeseen. Andreas Seppi on tottunut pelaamaan näitä isoja otteluita huomattavasti enemmän kuin kazakstanilavastustaja. Lähtökohtaisesti Andreas Seppi on ehdottomasti selkeä suosikki etenemään tästä kaksikosta jatkoon.

Veikkaussivut | Tuomas