Sekoittaako taistelu kabineteissa Jokereiden KHL-mestaruuden tavoittelua?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 25/02/2018
Jaa tämä...

Suomen oman KHL-seuran Helsingin Jokereiden ympärillä puhaltaa tällä hetkellä melkoinen myrsky.

Myrsky sai alkunsa viime tiistaina kun Jokerit kohtasi KHL:n suurseuran Pietarin SKA:n Bobrov-divisioonan ottelussa jonka narripaidat voittivat luvuin 3 – 1. Ottelua paikan päällä ja Tv-vastaanottimien ääressä seurannut yleisö hieraisi pelin aikana korviaan kun SKA:n 2 – 1 kavennusmaalin jälkeen Hartwall Areenan kajaraista paukahti ilmoille vierasjoukkueen oma maalilaulu, mikä on todella poikkeuksellista. Jokerit tietenkin pahoittelivat myöhemmin tilannetta kutsumalla sitä ”virheeksi, joka ei toistu enää koskaan”.

Jokeri-fanit ja osan joukkueen edustajista raivon partaalle saattaneen episodin syyllisiä on etsitty nyt kaksi päivää julkisuudessa kivien ja kantojen alta. Ensimmäiseksi syyttävä sormi osoitti tietenkin Hartwall Areenan DJ:n Amanda Harkimon suuntaa. Seurapiirijulkkis vieritti kuitenkin vastuun ”stage managerille”, joka ottaa loppujen lopuksi käskyt vastaan sekä osan SKA:sta että Jokereista osan omistavalta Roman Rotenbergiltä. Rotenberg on kuitenkin kiistänyt käskyn, vaikka oli aiemmin toivonutkin, että SKA:n oma biisi voitaisiin soittaa Hartwallilla syntyvien maalien yhteydessä…

Rotenberg haluaa Harkimosta eroon?

Omituinen maalilaulugate ei suinkaan ole ainoa asia mikä tällä hetkellä ravistelee Jokereita. Uutisoimme eilen siitä, miten Jokerien taustalla vaikuttavat liikemiehet haluavat Hjallis Harkimon ulos seurasta. Tuoreiden tietojen mukaan halliyhtiössä valtaa pitävä Roman Rotenberg ei ole tyytyväinen Harkimon rooliin ja kaksikon välit eivät ole kunnossa. Kulisseissa käytävästä valtataistelusta tulee auttamatta mieleen se, että halusiko, myös Vladimir Putinin kanssa hyvää pataa oleva, Rotenberg SKA:n maalilaulua soittamalla näpäyttää Hjallista sormille ja näyttää kuka on kukko tunkiolla?

Lue myös:

Liiga: HIFK – Tappara 18.2.2016 klo 18.30

Eurooppa-liiga: Midtjylland – Manchester United 18.2.2016 klo 20.00

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa