Kummola puolusteli lippujen hintoja formuloilla - Eihän se nyt aivan putkeen mennyt

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Kalervo Kummola puolusteli MM-kisojen 203€ lippuja vertaamalla niitä Monacon F1-kilpailun lippuihin.

Jääkiekon MM-kisojen puolivälieräotteluun Suomi – Slovakia halvimmat liput maksoivat 203,50€. Kyseessä on aivan naurettavan iso summa, joka raiskaa suomalaista jääkiekkokulttuuria erittäin rumasti. Jos viisihenkiseltä perheeltä maksaa yli tuhat euroa lähteä kannustamaan Suomea ratkaisupeleihin, niin on todella vakavan pohdiskelun paikka. Onko tämä se suunta, johon jääkiekkokulttuuria halutaan kehittää?

Sanottakoon Kalervo Kummolan ja kumppaneiden puolustukseksi, että alkusarjan ottelut olivat halvempia ja jos Suomi ei pelannut, saattoi otteluihin päästä jopa noin 12€ hintaisilla lipuilla. Tämäkään seikka ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että Suomen ratkaisupeliin lipun hinta on 203,50€!!

Helsingin Sanomat kysyi Kalervo Kummolalta lippujen hinnoista ja niiden kohtuullisuudesta. Kummolan kommentti oli seuraavanlainen:

–En ota kantaa lippujen hintaan. Totean vain, että Monacon F1-kisan lippu maksaa 1300 puntaa. Kaikki on suhteellista.

Tämä ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa. HS selvitti Monacon F1-kilpailun lippujen hintoja. Halvimmillaan kisoja pääsee katsomaan 89 eurolla. Viime vuonna Kummola puolusteli MM-kisojen lippujen hintoja vertaamalla niitä NHL:n lippujen hintoihin, jotka Kalervon mukaan maksavat halvimmillaan yli 400 euroa kappale. Kuten arvata saattaa, tämäkään ei pidä paikkaansa.

Kummola on toisin sanoen aivan totaalisen tietämätön tai vaihtoehtoisesti valehtelee silmät päästään. Ottamatta kantaa kumpi olisi parempi vaihtoehto, voidaan kuitenkin todeta, että kummassakin tapauksessa olisi Kalervo voinut toimia toisin.

Tämän pelleilyn on loputtava nyt.

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen