KHL: Kunlun Red Star - Jokerit 12.1.2017 kello 13:30

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 01/11/2017
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Marko Anttila tekee maalin, kerroin 6.75, Unibet >>

Jokerit lähtee HC Kunlun Red Staria vastaan kertoimien mukaan ennakkosuosikkina, mutta vain hienoisena sellaisena. Kunlunissa pelaa monta suomalaispelaajaa, joten tässähän on vähän niin kuin paikallismatsista kyse. Huomioi että matsi alkaa torstaina jo kello 13:30 meidän aikaa, joten betsit kehiin ajoissa.

Kunlunin maalilla on esiintynyt Tomi Karhunen ihan hyvin, tosin päävastuun on kantanut Andrei Makarov. Puolustuksessa Tuukka Mäntylä (10+11) ja Janne Jalasvaara (5+7) edustavat Suomea, samoin kuin Joonas Järvinen (4+4) ja Tommi Taimi (0+6). Ruplia Kiinassa vuolemassa oli myös Anssi Salmela, mutta hän sai nopeasti tarpeekseen.

Hyökkääjistössä pistekärjessä on Liigasta tuttu Chad Rau (17+14) ja Sean Collins (7+20). Suomalaiset Max Wärn (7+7) ja Miika Lahti (2+9) ovat myös kaikille tuttuja. Rosterista löytyvät suomalaisista myös Tomi Sallinen (3+1), Eetu Pöysti (1+0) ja Jonas Enlund (0+1).

Vain yksi aikaisempi kohtaaminen

Kunlun on nyt hävinnyt kuudesta viime pelistä viisi, joten Jokereille tässä olisi hyvä paikka napata voitto. Jokereiden meno ei viime aikoina kauhean paljon paremmin ole sujunut. Kuudesta pelistä kaksi voittoa ja tappioita joukkueille jotka ovat Jokereiden alapuolella koko KHL:n sarjataulukossa. Molemmat tarvitsevat kovasti pisteitä ja tasapeli niitä toisi molemmille. Ei kai vaan…

Tulosvetoon tähän matsiin voisi lähteä kaavailemaan niukkoja lukemia, 2-3 ja 3-2 tulevat ensin mieleen joukkueiden viimeaikaisista otteista heti mieleen. Vai meneekö peli jopa jatkoajalle? Jos Jokerit saa vieraissa samanlaisen rumputulen käyntiin kuin mitä viime kotimatsissa, voi jälki olla rumaa. Siihen voidaan kokeilla tasoitusvetoa 2-0 ja betsi Jokereille. Tulisikohan sieltä kolmen maalin voitto Narreille?

Pelaa vihje: Tasoitus 1-0, betsi Jokereille, kerroin 3.50, Unibet >>