VIDEO: Kunlun Red Star pelaa ensi kaudella KHL:ää

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Venäjän kiekkosarja saa ensi kaudella uuden tulokkaan.

Jääkiekkoliiga KHL on antanut vahvistuksen, että kiinalaisseura pelaa ensi kaudella sarjassa. Pekingistä lähtöisin oleva Kunlun Red Starin tarkoituksena on vastata kilpailuun Aasian markkinoilla NHL:ää vastaan.

Uuden KHL-kauden alkuun on aikaa noin parisen kuukautta. Siitä huolimatta KHL kertoo työskentelevänsä kiinalaisjoukkueen kokooonpanon ja ennen kautta tapahtuvan harjoittelun kanssa.

Tämän vuoden maaliskuussa Kunlun Red Stars solmi esisopimuksen KHL:n kanssa ja sen mukaan kiinalaisseura tulisi pelaamaan kotiotteluitaan Pekingin LeSports Centerillä. Sen kapasiteetti on noin 18 000 katsojaa.

Uutistoimisto AP on puolestaan kertonut, että entistä NHL-hyökkääjää Ilja Kovaltshukia on huhuttu kiinalaisjoukkueen riveihin.

KHL on laajenemassa myös toiseen suuntaan, sillä Viroon on kehitteillä joukkue, jonka olisi tarkoitus pelata Venäjän sarjassa jo parin seuraavan vuoden aikana.

 

Peliyhtiö Nordicbet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: SaiPa vahvistuu Curtis Hamiltonilla
VIDEO: The Hockey News rankkasi parhaat lupaukset – suomalaisilla loistoedustus

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa