Kuolonuhreja ja mellakoita Copan American mestaruusjuhlissa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/05/2015
Jaa tämä...

Jalkapallon Copa American mestaruutta juhlivan Chilen pääkaupungissa kaksi ihmistä on kuollut ja muutamia loukkaantunut, kertoo paikallinen radiokanava Bio-Bio.

Copa American mestaruusjuhlissa kaksi kuoli ja muutamia loukkaantui Santiagossa auton törmätessä kadulla Chilen Copa American mestaruutta.

Chileläiset juhlivat rajusti kaduilla, toreilla ja baareissa maan voitettua ensimmäisen jalkapallon arvoturnausmestaruutensa. Chile kaatoi Argentiinan finaalissa rangaistuspotkukilpailun jälkeen lukemin 4–1.

Varsinaisen peliajan jälkeen tilanne oli vielä 0-0. Chile voitti voittomaalikilpailun selkein luvuin, kun jokainen heidän yrittäjänsä onnistui omalla vuorollaan. Alexis Sanchezin niitaten viimeisin arkun Argentiinan arkkuun. Argentiinan puolelta Gonzalo Higuan laukoi pallon taivaan tuuliin ja Ever Banegan laukaus päättyi Chilen maalivahdin Claudio Bravon torjuntaan.

 

Kauppojen ja supermarkettien ryöstöyrityksiä

Paikallisen median mukaan jotkut ryhmät pyrkivät myös ryöstämään kauppoja ja supermarketteja ennen poliisin väliintuloa.

Tätä ennen Copa American lopputurnaus sujui ilman suurempia selkkauksia tai huliganismia. Turnauksen osallistujamaat olivat ottaneet huliganismin kitkemisen yhteiseksi tehtäväkseen ennen turnauksen alkua. Huomattavasta väkivallasta ei turnauksen aikana raportoitu.

Jalkapallomaailmassa tapahtuu vielä lähitunteina, sillä naisten maailmanmestaruusturnauksen loppuottelussa yhteen iskevät USA ja Japani. Kamppailu on nähtävissä YLEn kanavilta.

Mikäli et ole vielä tehnyt omia vetojasi loppuottelusta, siirry Unibetille.

Lähde: Iltalehti

veikkaushuone