pissaa mukissa

Kusiset paikat Tottenhamin ottelussa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Englantilainen jalkapallohuliganismi on muuttamassa muotoaan. Takavuosien brittiläinen jalkapallohäirikkö oli tatuoitu nahkapää, joka keräsi kaverit kasaan, otti ennen ottelua useamman mukin rähinäkaljaa, ja lähti haastamaan riitaa vastustajan fanien kanssa. Nyt tilanne on muuttunut. Tottenham Hotspur antoi juuri elinikäisen porttikiellot nykyajan jalkapallohäiriköille. Kaksi siististi pukeutunutta kaverusta oli Liigacupin ottelussa West Hamia vastaan virtsannut muovituopin täyteen ja sitten paiskannut sen vierasjoukkueen kannattajien päälle. Ja tietenkin kun fiksuja some-ajan huligaaneja ovat, he olivat kuvanneet koko toimituksen ja laittaneet sen kaiken kansan nähtäville Youtubeen. Kusenheittäjän kasvotkin näkyivät videolla aivan selvästi. Pissanlennätyksestä tuli kuitenkin oma maali, kusipurkki ei lentänyt Hammersin kannattajiin saakka, vaan se pirskahteli Spursin fanien niskaan. Heiton jälkeen virnistelevän miekkosen kaverit taputtivat ja huusivat: ”We hate West Ham”.

Video luonnollisesti levisi myös Tottenhamin joukkuejohdon nähtäväksi. Seura tunnisti ”huligaanit”, ja antoi heille elinikäisen porttikiellon Tottenhamin otteluihin.

Itse ottelu päättyi West Hamin voittoon. Spurs johti puoliajalla 2-0, mutta Hammers teki toisella jaksolla kolme osumaa vartissa, ja ne riittivät jatkopaikkaan.Voitto auttoi Hammersin manageria Slaven Biliciä pitämään uhattuna olleen työpaikkansa. Bilicilläkin on viime aikoina ollut niin sanotusti ”kusiset oltavat”.

Kusenheitto nykyaikaisena jalkapallohuliganismina saattaa olla seurausta futiskatsomoiden keskiluokkaistumisesta. Lippujen hinnat ovat kohonneet huimasti siitä, mitä ne olivat jalkapalloväkivallan pahimpina aikoina. Keskiluokkainen toimistotyöläinen ei halua katsomoissakaan kääriä hihojaan ja hikoilla.

 

 

Parhaat talletusbonukset