VIDEO: Pudotetaanko Kuuban lentopallomiehet Riosta?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/03/2016
Jaa tämä...

Riossa saatetaan pelata ilman Kuuban lentopallomiehiä.

Kuuba on valmistautunut monta edellistä vuotta Rion olympialaisiin, mutta maan paikka olympiaturnauksessa voi olla vaarassa, kun sen kahdeksaa pelaajaa epäillään törkeästä raiskauksesta Tampereella.

– Tämä on yksi surullisimmista tapauksista, mitä on tullut vastaan. Sanattomaksi vetää, Tampereen maailmanliigan vastaava turnausjohtaja Jussi Jokinen kertoi Yle Urheilulle.

Kansainvälinen lentopalloliitto ja Kansainvälinen olympiakomitea päättävät maan edustuskelpoisuudesta, mutta tällä hetkellä on muistettava, että syytteessä on yksittäiset pelaajat, ei koko joukkue.

– Vielä ei ole selvää, onko Kuuba mukana. Kyse on kuitenkin yksittäisten pelaajien tekemisistä. Kun tiedän Kuuban poliittisen ja urheilullisen tilanteen, ihmettelen, jos Kuuba toipuu tästä nopeasti.

Jokinen arvioi haastattelussa, että mikäli Kuuba pudotetaan olympialaisista, sen tilalle nostettaisiin Australia tai Puerto Rico.

Jokisen tavoin Suomen Lentopalloliitolta Keijo Säilynoja on surullisena viikonlopun tapahtumista.

– Tämä kuulostaa järkyttävältä. Olen tehnyt yhteistyötä poliisin kanssa, ja nyt on fyysisesti paha olo, hän totesi.

Tsekkaa videolta Kuuban viime ottelun parhaat palat:

 

Peliyhtiö Nordicbet on vahvasti mukana lentopalloturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa lentopallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Steven Gerrard mukaan Englannin päävalmentajahuhuihin
VIDEO: Lionel Messiä anotaan takaisin maajoukkueeseen

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa