VIDEO: Kuuballe raju isku - avainpelaajien ura vaakalaudalla ja olympialaiset jäänee väliin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/05/2016
Jaa tämä...

Olympialaisten lentopallo kokemassa merkittävän poisjäännin.

Kuuban miesten lentopallomaajoukkue ei todennäköisesti ole osallistumassa Rion olympialaisiin, sillä viikonlopun tapahtumat ovat johtaneet siihen, että monen Kuuban pelaajan pelaaminen maajoukkuetasolla on ohi ja todennäköisesti myös seurajoukkuetta etsiessä on tiedossa isoja ongelmia.

Kuuban lentopalloliitto on kommentoinut omassa tiedotteessaan kuutta maajoukkuepelaajaansa koskevia epäilyjä erittäin vakavasta rikoksesta. Maassa tiedot viikonlopun tapahtumista on otettu vastaan järkyttyneinä.

– Aiomme ryhtyä toimiin ja tehdä tarvittavat toimenpiteet, jotta oikeus tapahtuu. Tällainen käytös sotii vahvasti periaatteitamme ja etiikkaamme vastaan, tiedotteessa sanottiin.

Yksi kuubalainen, joka jää toistaiseksi Tampereelle on Rolando Cepeda Abreu. Hän on toiminut maansa kapteenina. Muista avainpelaajista mainitaan nimet Osmany Uriarte ja Abrahan Alfonso. Lista on täynnä Kuuban joukkueen tärkeitä pelaajia.

Kuuba ei selvinnyt jatkoon Maailmanliigasta, mutta maa on varmistanut paikkansa Riossa. Kuitenkin tilanne on nyt se, että moni Kuuban avainpelaaja on jäämässä Tampereelle pitkäksi aikaa ja se tarkoittaa, että maa saattaa itse vetäytyä suoraan olympialaisista.

 

Peliyhtiö Unibet on lentopallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri lentopallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
Senators, Rangers ja Red Wings vahvistuivat vähiten vapailta markkinoilta
Jäävätkö suomalaisvahti ja tuore Stanley Cup voittaja ilman sopimusta?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa