Kuuban jalkapallojoukkueen erikoinen ongelma - tähtipelaaja katosi ennen avausottelua!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 07/10/2015
Jaa tämä...

Karibian sekä Pohjois- ja Väli-Amerikan jalkapalloliittojen mestaruusturnausta pelataan Yhdysvalloissa.

Karibian, Pohjois- ja Väli-Amerikan jalkapalloliittojen Concacafin mestaruusturnaus Gold cup alkoi Yhdysvalloissa ikävissä merkeissä. Viime yönä alkoivat pelit myös C-lohkossa, kun Kuuba hävisi Meksikolle maalein 0–6. Kuitenkaan murskaappio ei tainnut ollut maan ainoa murhe.

Jo ennen turnauksen alkua Kuuba koki ensimmäiset vastoinkäymiset, sillä joukkueen kuusi pelaajaa ja päävalmentaja jäivät ilman viisumia Yhdysvaltoihin. Siksi Kuuba oli Meksiko-ottelussa liikkeellä vain 16 pelaajan voimin.

– Kentällä oli pelaajia, joiden emme ajatelleet pelaavan, pitikin nyt pelata, apuvalmentaja Walter Benitez kertoi ottelun jälkeen.

Missä on Keilen Garcia?

Viisumiongelmat eivät olleet ainoa Kuuban huoli ottelun alla. Joukkueen hyökkääjätähti Keilen Garcia oli saanut viisumin ja matkustanut joukkueen mukana Chicagoon. Pienenä sivuhuomautuksena sen jälkeen Garciasta ei ole ollut havaintoja.

– Meiltä on pelaaja kateissa. Emme tiedä missä hän on. Keilen Garcia on jättänyt joukkueen, Benitez kertoi Goal.com:n mukaan.

Garcia oli ollut jo keskiviikon ja torstain välisen yön kateissa, eikä ilmestynyt torstaina aamiaiselle.

Kuubalaispelaajien katoamiset pelireissuilla ulkomailla eivät ole harvinaisia, sillä muun muuassa hiljattain kaksi Kuuban baseball-maajoukkueen pelaajaa katosi pelimatkalla Pohjois-Carolinassa.

Lohko C:n toisessa ottelussa Trinidad & Tobago kaatoi Guatemalan maalein 3-1. Jo ensimmäisellä puoliajalla Trinidad & Tobago siirtyi kolmen maalin johtoon.

Sillä välin, kun etsimme Kuuban kadonnutta pelaajaa, käy lyömässä turnauksesta vetosi Unibetin sivuilla. Suomen aikaa seuraavana yönä kentällä nähdään esimerkiksi USA, joka kohtaa Haitin.

Lähteet: Iltasanomat, Goal.com

Lue myös:

Fifa päivitti ranking-listaansa – Suomi tippui 12 sijaa alaspäin!
Argentiinassa kohistaan: Messi jättämässä maajoukkueen?
Italian maajoukkueluotsi syytettyjen penkille!

betsson tennis riskitön