KUVA: Lionel Messi tavoitti muovipussiin pukeutuneen pojan Afganistanista

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Koko jalkapalloileva maailma kiinnitti tammikuussa huomionsa Kabulissa elävään pieneen muovisäkkiin puettuun poikaan, jonka selkään oli raapustettu hänen idolinsa Lionel Messin sukunimi sekä kirpun pelinumero 10.  

Eri uutislähteissä ja sosiaalisessa mediassa kerrottiinkin pian sen jälkeen, kun kuva oli levinnyt ympäri maailman, että Leo Messi esikuntineen yrittää etsiä pojan käsiinsä. Brittiläinen BBC onnistuikin lyhyen etsinnän jälkeen paikallistamaan 5-vuotiaan pojan, Murtaza Ahmadin, Afganistaniin. Siitä alkoikin nopea tapahtumaketju, jonka seurauksena sosiaaliseen mediaan on levinnyt tänään uusia kuvista pienestä pojasta ylväs hymy huulillaan: Messi on toimittanut UNICEFIN Afganistanin jaoston kautta pojalle kasan aitoja pelipaitoja nimikirjoituksellaan sekä muita jalkapallotarvikkeita. Kuvasta näette, että lahja on Murtazalle hyvin mieluinen:

Ja kuten klisee kuuluu, ei siinä vielä kaikki! Useiden eri lähteinen mukaan Messi on välittänyt Afganistanin jalkapalloliitolle tiedon, että hän haluaa tulla tapamaan Murtazaa henkilökohtaisesi Lähi-itään. Sydämiä särkeneellä muovipussipojan tarinalle näyttäisi siis olevan hyvinkin onnellinen loppu.

Tässä vielä muistin virkistykseksi alkuperäinen kuva, josta tapahtumaketju lähti liikkeelle.

Lue myös:

UFC: Teemu Packalén – Thibault Gouti 27.2.2016 klo 23.00