Los Angeles Clippers - Los Angeles Lakers 11.1.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/10/2014
Jaa tämä...

Los Angelesin paikallistaisto kruunaa kierroksen NBA:ssa.

Los Angeles Clippers – Los Angeles Lakers, merkki yli 209 pistettä, kerroin 1,90 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,14 | 6,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n kierroksen odotetuimmassa ottelussa yhteen iskevät Los Angeles Clippers sekä vastaan asettuva Los Angeles Lakers. Kyseessä on kahden upean seuran välinen kohtaaminen, vaikka tällä kaudella Los Angeles Lakers on ollut kaukana omasta tasostaan. Los Angeles Clippersin sekä Los Angeles Lakersin väliset kohtaamiset ovat olleet kerta toisensa jälleen äärimmäisen mielenkiintoisia kamppailuita. Los Angeles Clippers on ollut kotonaan todella vakuuttava, mutta toisaalta tässä kohteessa on syytä lähteä keskittymään runkaskorisen kamppailun ennustamiseen. Kotietuahan ei periaatteessa ole kummallakaan joukkueella. Los Angeles Clippers on viimeistellyt käytännössä ottelussa kuin ottelussa pisteitä sadan pisteen paremmalle puolelle. Edellisellä kierroksella Los Angeles Clippers voitti Boston Celticsin 111-105 numeroin. Tuossa ottelussa Blake Griffin heitti 29 pistettä ollen sekä Los Angeles Clippersin kuin myös koko kentän paras pistemies. Viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet muutenkin kaiken kaikkiaan neljä voittoa.

Los Angeles Lakersin kaudesta on tulossa tätä menoa täysi vitsi, sillä vierasjoukkue kamppailee täysin käsittämättömien loukkaantumisten kanssa – Los Angeles Lakersin puolustus on pelkkää reikäjuustoa, kun käytännössä todella moni avauksen pelaaja on vierasjoukkueen vahvuudesta sivussa kierroksesta toiseen. Tästäkin ottelusta Los Angeles Lakersilta sivussa ovat esimerkiksi Kobe Bryant, Steve Blake sekä Steve Nash. Nick Young on hyvänä uutisena vierasjoukkueen kannalta tullut takaisin pelikuntoon ja edellisellä kierroksella hän viimeistelikin Houston Rocketsia vastaan 25 pistettä ollen kentän toiseksi paras pistemies. Ilman Nick Youngia Los Angeles Lakers olisi kuitenkin kokenut Houston Rocketsin vieraana todella ruman tappion. Los Angeles Lakersin vieraspelaamisesta on vaikeaa hakea mitään positiivistä. Los Angeles Lakersille tämä on kotiottelu siinä missä Los Angeles Clippersillekin, mutta viisi edellistä vierasotteluahan ovat Los Angeles Lakersille tuottaneet yhtä monta tappiota. Käytännössä kierroksesta toiseen vastustaja kuin vastustaja pystyy viimeistelemään pisteitä selkeästi sadan paremman puolelle.

Los Angeles Clippersin kannalta todella huono uutinen on se, että Chris Paul ei tässä ottelussa pysty kotijoukkuetta edustamaan, mutta toisaalta Los Angeles Clippers saattaa kuitenkin sairaslistalta saada takaisin Reggie Bullockin sekä J.J. Redickin. Toisaalta kyseinen kaksikko on ollut jo pitkään sivussa kotijoukkueen vahvuudesta. Los Angeles Clippersin viimeaikaiset peliesitykset ovat näyttäneet kokonaisuutta ajatellen todella hyviltä, joten siinä mielessä Los Angeles Lakersin tulee tässä ottelussa pelata kauden yksi parhaimmista otteluistaan, jos ”vierasvoitto” on edes haaveilun kohteena. Los Angeles Clippersin sekä Los Angeles Lakersin edellisessä kohtaamisessa pisteitä viimeisteltiin vaatimattomasti lähes 220 kappaletta. Los Angeles Lakers on itseasiassa joukkueena ollut Los Angeles Clippersille vaikea vastustaja. Los Angeles Lakers on voittanut joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista. Valtavasti tehoja on edelleen sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta, mutta sehän toisaalta tarkoittaa myös samalla sitä, että puolustus on pelkkää reikäjuustoa. Suurella todennäköisyydellä vaadittu raja tulee rikkoontumaan.

Veikkaussivut | Tuomas