Los Angeles Clippers - Minnesota Timberwolves 12.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/11/2013
Jaa tämä...

Onko Minnesotasta vieraissa yllättämään Los Angeles Clippersiä?

Los Angeles Clippers – Minnesota Timberwolves, merkki yli 210,5 pistettä, kerroin

Betsafen kertoimet otteluun 1,36 | 3,20

 

 

Koripallon NBA:n ottelussa yhteen iskevät Los Angeles Clippers sekä vieraaksi saapuva Minnesota Timberwolves. Tulevana yönä pelataan Suomen aikaa useita mielenkiintoisia kamppailuita. Sarjataulukko kertoo tällä hetkellä sellaista, että Los Angeles Clippers on läntisen konferenssin kuudentena, kun taas Minnesota Timberwolves löytyy samasta konferenssista kolmea sijaa korkeammalta. Molemmat joukkueet ovat pelanneet seitsemän ottelua. Materiaaliltaan Los Angeles Clippers on äärimmäisen laadukas, mutta toisaalta Minnesota Timberwolves on pelannut mainion alkukauden. Edellisellä kierroksella Los Angeles Clippers voitti vieraissa Houston Rocketsin 94-107 numeroin, kun taas Minnesota Timberwolves suorastaan murskasi Los Anges Lakersin 90-113 lukemin.

Los Angeles Clippers tunnetaan erittäin vahvana kotijoukkueena ja itseasiassa edelliseen viiteen kotiotteluun jokaisessa Los Angeles Clippers on rikkonut sadan pisteen rajan! Los Angeles Clippers on pelannut tämän kauden aikana vasta kaksi kotiottelua, mutta myös harjoitusotteluissa pallo löysi tiensä koriin hurjalla prosentilla. Los Angeles Clippers on alkukauden aikana ehtinyt kotonaan voittamaan Golden State Warriorsin 126-115 numeroin sekä Houston Rocketsin 137-118 lukemin. Kohtalaisen vaatimatonta viimeistellä lähes 140 pistettä Houston Rocketsin tasoista joukkuetta vastaan. Kotijoukkueen itseluottamus on erittäin korkealla, mutta niin tottakai varmasti se on myös vierasjoukkueella.

Minnesota Timberwolves on kahteen edelliseen otteluun saalistanut yhtä monta voittoa ja kaiken kaikkiaan Minnesota Timberwolves on esittänyt tosissaan kentällä erittäin hyviä otteita! Itseasiassahan Minnesota Timberwolves on ehtinyt alkukaudella voittamaan jopa Oklahoma City Thunderin eikä kyseinen joukkue esittelyjä varmasti kenellekään kaipaile. Lähtökohtaisesti tämä on toinen vierasottelu Minnesotalle putkeen, mutta toisaalta vierasjoukkueella homma on toiminut niin hienosti, että tuskinpa toisella vierasottelulla putkeen on minkäänlaista selkeää merkitystä. On todennäköistä, että molemmat joukkueet tulevat rikkomaan tässä kamppailussa sadan pisteen rajan. Los Angeles Clippers on ollut Minnesotalle erittäin vaikea vastustaja aikaisemmilla kerroilla, joten Minnesotalle jo sen takia vierasvoittokin tekisi hyvää.

Veikkaussivut | Tuomas