Los Angeles Clippers - Minnesota Timberwolves 23.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Los Angeles Clippers sekä Minnesota vastakkain yön suorassa NBA-kamppailussa.

Los Angeles Clippers – Minnesota Timberwolves, merkki yli 210 pistettä, kerroin 1,91 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 1,45 | 2,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Los Angeles Clippers sekä Minnesota Timberwolves iskevät yhteen. Ottelu tullaan Nelonen Prolla esittämään suorana lähetyksenä. Todennäköisesti tiedossa on erittäin runsaskorinen kamppailu. Läntisessä konferenssissa Los Angeles Clippers on tällä hetkellä neljäntenä, kun taas Minnesota Timberwolvesin sijoitus samaisessa konferensissa on kymmenes. Los Angeles Clippers on tällä hetkellä erinomaisessa pelivireessä, sillä kotijoukkue on voittanut neljä edellistä otteluaan. Edellisellä kierroksella Los Angeles Clippers voitti Denver Nuggetsin 112-91 numeroin. Los Angeles Clippers on pelannut oikeastaan jatkuvasti erittäin runsaskorisia otteluita. Neljään edelliseen kamppailuun jokaisessa Los Angeles Clippers on viimeistellyt ottelua kohden pisteitä sadan paremmalle puolelle.

Minnesota Timberwolvesin pelivire on hyvin hankalasti hahmoitettavissa, sillä viisi edellistä ottelua ovat vuorotellen vierasjoukkueelle tuottaneet voittoja sekä tappioita. Edellisellä kierroksella Minnesota Timberwolves hävisi Los Angeles Lakersin vieraana 104-91 lukemin. Toisaalta Minnesota Timberwolvesin ei ole tarvinnut matkustaa mihinkään tuon ottelun jälkeen, joten vierasjoukkueen keskittyminen on pysynyt varmasti kunnossa. Minnesota Timberwolves on erittäin runsaskorinen joukkue Los Angeles Clippersin tapaan. Viimeksi kotonaan Minnesota Timberwolves heitti Portland Trailblazerin kustannuksella 120 pistettä. Kaksi Minnesota Timberwolvesin parasta pistemiestä pääsivät tuossa ottelussa yli kolmenkymmenen pisteen tai sen korville.

Lähtökohtaisesti tiedossa on kamppailu, jossa tullaan menemään vaaditun rajan yli. Los Angeles Clippers on tällä hetkellä lähes mahdoton pysäytettävä Minnesota Timberwolvesille, joten siinä mielessä ottelussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Los Angeles Clippers. Kotijoukkue on voittanut neljä ottelua putkeen sekä lisäksihän Los Angeles Clippers on sairaslistalta saamassa apuja. Reggie Bullock on tekemässä paluuta kotijoukkueen vahvuuteen. Muutenhan Los Angeles Clippersiltä sivussa ovat Maalik Wayns sekä J.J. Redick. Minnesota Timberwolves on parhaimmillaan erittäin yllätysvalmis joukkue, mutta Susien puolustus on varsinkin vieraissa ollut heikkoa. Liian monessa ottelussa Minnesota Timberwolvesille ollaan tehty sata pistettä tai enemmän. Yli 210 pistettä napataan ehdottomasti vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas