Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder 14.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Oklahoma matkustaa Clippersin vieraaksi NBA:n kärkikamppailussa.

Los Angeles Clippers – Oklahoma City Thunder, merkki yli 208,5 pistettä, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 1,55 | 2,45

 

 

Vähintäänkin odotettu kohtaaminen käydään Suomen aikaa tulevana yönä, kun Oklahoma City Thunder matkustaa koripallon NBA:n huippukamppailussa testaamaan Los Angeles Clippersin päivän vireen. Läntisessä konferenssissa Los Angeles Clippers on tässä vaiheessa viidentenä, kun taas Oklahoma City Thunder löytyy toiselta sijalta. Heti alkuun voidaan todeta se fakta, että kyseessä on kahden huippujoukkueen kohtaaminen. Los Angeles Clippers on alkukaudella ollut yllättävän vaisu, sillä Los Angeles Clippers on kokenut tappion jo kolme kertaa, mutta toisaalta kotonaan Los Angeles Clippers on kolmesta ottelustaan saalistanut yhtä monta voittoa. Edellisessä kotiottelussaan Los Angeles Clippers voitti Minnesota Timberwolvesin tiukassa taistossa 109-107 numeroin.

Oklahoma City Thunder ei esittelyjä kaipaa kenellekään, sillä viime kaudella Oklahoma City Thunder oli Miami Heatin yksi suurimmista asioista eikä tilanne ole tällä kaudella muuttunut yhtään mihinkään! Oklahoma City Thunder voitti edellisellä kierroksella jatkojen jälkeen Washington Wizardsin 106-105 lukemin, mutta toisaalta Oklahoma City Thunderin edellisestä ottelusta on hieman enemmän aikaa kuin Los Angeles Clippersin viime kamppailusta. Joka tapauksessa Oklahoma City Thunderin tilanne on enemmän kuin kohdallaan, sillä vierasjoukkue matkustaa Los Angelesiin neljän ottelun voittoputkessa. Jokaisessa näissä kamppailuissa Oklahoma on rikkonut sadan pisteen rajan. Viimeksi Washington Wizardsia vastaan K.Durant heitti 33 pistettä, mutta se ei kenellekään ole varmastikaan yllätys.

Lähtökohtaisesti kahden huippujoukkueen kohtaamisessa on syytä olettaa, että molemmat joukkueet tulevat rikkomaan sadan pisteen rajan – odotusarvo on siispä korkealla, että tiedossa on äärimmäisen jännittävä kohtaaminen! Los Angeles Clippers sai hetki sitten muutaman ottelun tappioputkensa poikki, joten molemmat joukkueet lähtevät tähän otteluun hienosta tilanteesta. Lisäksi voidaan todeta myös se, että niin Los Angeles Clippers kuin myös Oklahoma City Thunder pääsevät tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa vaadittu raja meni rikki ja on myös syytä lähteä ennustamaan samanlaista lopputulosta. Oklahoma on voittanut joukkueiden kolme edellistä kohtaamista, joten Los Angeles Clippers haluaa varmasti tuon putken poikki tässä kohtaamisessa.

Veikkaussivut | Tuomas