Los Angeles Clippers - Philadelphia 76ers 10.2.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/09/2014
Jaa tämä...

Järjestääkö Philadelphia huikean yllätyksen Los Angelesissa?

Los Angeles Clippers – Philadelphia 76ers, merkki 2, kerroin 17,00 Bet365
Los Angeles Clippers – Philadelphia 76ers (+15,5 pistettä), merkki 2, kerroin 1,99 ComeOn

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,02 | 17,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelussa Los Angeles Clippers isännöi vieraaksi saapuvaa Philadelphia 76ersia. Suomen aikaan ensi yönä pelataan kaikkineensa kuusi taistelua ja lähtökohtaisesti Philadelphia 76ers joutuu muita otteluita ajatellen pahimpaan mahdolliseen paikkaan. Los Angeles Clippers on materiaaliltaan sekä kaikilla mittareilla katsottuna muutenkin Philadelphia 76ersia selkeästi edellä, mutta tämän ottelun kerroinasettelussa ei yksinkertaisesti voida antaa vierasjoukkueelle tälläisiä kertoimia. Philadelphia 76ers on ollut viimekin aikoina surkea, sillä viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet vierasjoukkueelle ainoastaan pelkästään tappioita, mutta mitä Los Angeles Clippers on tehnyt sellaista, että kotijoukkueelle voisi tarjota tälläisiä kertoimia? Los Angeles Clippersin viisi edellistä otteluahan ovat kotijoukkueelle tuottaneet kolme tappiota.

Philadelphia 76ersin ottelut eivät ole olleet vierasjoukkueen kannalta hääviä seurattavaa, mutta on kuitenkin todettava, että maailman laadukkain koripalloliiga on niin tasainen, että periaatteessa kuka vain pystyy voittamaan kenet vain ja koska vain. Tällä lauseellahan ei missään tapauksessa tarkoiteta sitä, että olisi jollain tavalla realistista lähteä edes ajattelemaan Philadelphia 76ersin voittomahdollisuuksia, mutta tälläisellä kerroinasettelulla se nousee väkisinkin ajatuksiin mukaan. Philadelphia 76ers on edellisestä neljästä vierasottelustaan saalistanut kuitenkin kaksi voittoa, joten jonkinlaista potentiaalia myös vierasjoukkueelta löytyy. Tammikuun loppupuolellahan Philadelphia 76ers hiljensi New York Knicksin 106-110 numeroin eikä New York Knicksin sekä Los Angeles Clippersin välistä tasoeroa voida pitää suurena. Kahta erillistä ottelua on turhaa lähteä vertailemaan, mutta se antaa kuitenkin kuvaa siitä, että yksi vedonlyöntisivusto tarjoaa kerrointa, johon on lähdettävä pienellä panostuksella mukaan.

Los Angeles Clippers on kärsinyt viime aikoina lukuisista loukkaantumisista ja ehdottomastihan poissaolijat tekevät Los Angeles Clippersin lähtökohdista entistä hankalammat. Los Angeles Clippers joutuu suurella todennäköisyydellä tähän otteluun ilman Chris Paulia, Hedo Turkoglua sekä J.J. Redickiä. Onhan Los Angeles Clippers ollut kylläkin kotonaan vahva, sillä viisi edellistä kotiottelua ovat tuottaneet neljä voittoa, mutta siitä huolimatta kotijoukkueelle tarjotut kertoimet ovat todella naurettavan näköisiä. Joukkueiden neljä edellistä kohtaamista ovat menneet Los Angeles Clippersin eduksi, mutta Philadelphia 76ers voi olla yllättävänkin vaarallinen täysin paineettomassa tilanteessa. Vierasjoukkueellahan ei ole loppukaudeksi mitään muuta kuin voitettavaa, joten yhden vedonlyöntifirman tarjoama huikea kerroin on pienellä panostuksella syytä valita vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas