Los Angeles Clippers - Portland Trailblazers 17.4.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Ilman panoksia pelaava Portland vierailee Los Angelesissa.

Los Angeles Clippers – Portland Trailblazers (+14,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,05 | 10,50 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Los Angeles Clippers saa vieraakseen Portland Trailblazersin. Lähtökohdat otteluun ovat hyvin selvät. Los Angeles Clippers on kotonaan jättisuosikin asemassa. Ei oikeastaan ole mitään syytä sille, että kuinka Portland Trailblazers voisi tämän vierasottelun voittaa. Portlandilla ei ole loppukaudella mitään panosta eikä Portlandilla ole panosta otteluissa ollut enää pitkään aikaan. Kausi Portlandilla tulee päättymään suureen pettymykseen.

Los Angeles Clippers on voittanut viisi edellistä otteluaan ja muutenkin Los Angeles Clippers tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena! Los Angeles Clippersin edellinen ottelu päättyi 111-95 lukemin voittoon keskikastin Minnesota Timberwolvesia vastaan. Sitä ennen kotonaan Los Angeles Clippers voitti 109-95 numeroin Los Angeles Lakersin.

Portland Trailblazers on kulkenut jo pitkään tappiosta toiseen eikä tappioputkelle tunnu löytyvän lainkaan loppua! Portland Trailblazersin edellinen ottelu oli vierasottelu ja siinähän Portland hävisi 118-109 lukemin Denver Nuggetsia vastaan. Portlandin tilanne on erittäin kurja eikä ole mitään syytä uskoa, että se muuttuisi tässä ottelussa.

Veikkaussivut | Tuomas