Los Angeles Clippers - San Antonio Spurs 22.2.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Läntisen konferenssin huippuottelu Los Angelesissa!

Los Angeles Clippers – San Antonio Spurs, merkki yli 199,5 pistettä, kerroin 

Pinnacle Sportsin kertoimet otteluun 1,67 | 2,36 

Koripallon NBA:n yön jälkimmäisessä huippuottelussa yhteen iskevät Los Angeles Clippers sekä vieraaksi saapuva San Antonio Spurs. Kyseessä on läntisen konferenssin huippuottelu. Los Angeles Clippers on tällä hetkellä läntisen konferenssin kolmantena. San Antonio Spurs on pelannut uskomattoman upean kauden ja johtaakin kyseistä konferenssia ennen toisena olevaa Oklahoma City Thunderia.

Lähtökohtaisesti ilman muuta ottelusta on syytä odottaa erittäin koririkasta kamppailua! Kuten jo tilastoista näkeekin, molemmat joukkueet omaavat paljon heittovoimaa – onhan toki kyseessäkin kaksi erittäin laadukasta joukkuetta. Kotijoukkueesta voikin todeta sen, että Los Angeles Clippers on tottunut tekemään kotiotteluissa ottelusta toiseen hurjia pistemääriä ja edelliseen kymmeneen kotiotteluun vain muutamassa Clippers onkin jäänyt alle sadan pisteen.

San Antonio Spurs on erittäin vaikea voitettava vieraissakin! Viime vierasottelussaan San Antonio voitti 102-108 numeroin Sacramento Kingsin. Jotain San Antonion tasosta kertoo se, että edelliseen seitsemään vierasotteluun vain yhdessä Spurs on jäänyt sadan pisteen heikommalle puolelle. Vieraissakin Spurs on siispä tottunut tekemään hurjia pistemääriä.

Veikkaussivut | Tuomas