VIDEO: LA Galaxyn tähtipelaaja ratkaisi kotivoiton upealla osumalla

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: video
  • 09/04/2016
Jaa tämä...

Palloilulajeissa tehdään maaleja, hienoja maaleja, voittomaaleja ja silloin tällöin törkeän hienoja voittomaaleja! Tästä hyvänä osoituksena olkoon Meksikon maajoukkueen vakiokasvon Giovanni Dos Santosin viimeistelemä näyttävä kassi lauantai-iltana Jenkkien MLS-sarjassa.

La Galaxya toista kautta edustava, entinen Barcelona ja Villareal pelaaja, Dos Santos iski joukkueensa voittomaalin todella kauniilla chipillä vierailijaa Columbus Crewta vastaan. 82. peliminuutilla taiteiltu osuma vei LA:n ottelussa 2 – 0 johtoon, ja riitti lopulta loppuun saakka. Columbus haki kavennusta aina loppuun asti ja se saikin kavennettua ottelulisäjalla (90 + 2) tilanteeksi 2 – 1, mutta se ei riittänyt. Näin ollen alla oleva Dos Santosin pehmeä ja palloa hyväilevä nosto maaliverkkoihin jäi ottelun voittomaaliksi:

 

Galaxy sai kotivoitosta kolme pinnaa, joiden turvin joukkue vankisti asemiaan MLS:n läntisen konferenssin neljännellä sijalla. Joukkueen voittoa oli todistamassa StubHub Centerissä vajaa 25 000 silmäparia. Lauantainen voitto oli merkittävä myös LA Galaxyn managerille Bruce Arenalle. Voitto oli kahdeksan vuotta Los Angelesissa viihtyneelle Arenalle runkosarjauran 200 voitto.

Lue lisää jalkapalloaiheisia juttujamme täältä. 

unibet tarjous
VAIN 28.10 ASTI!
unibet logo
TEHOSTETUT NBA-KERTOIMET!
Pelaa