Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks 4.2.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/03/2014
Jaa tämä...

Palaako Chicago takaisin voittojen pariin Los Angelesin vieraana?

Los Angeles Kings – Chicago Blackhawks, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 2,06 Unibet
Los Angeles Kings – Chicago Blackhawks, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 1,53 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,50 | 3,70 | 2,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisen konferenssin toisena oleva Chicago Blachawks matkustaa Los Angeles Kingsin vieraaksi. Kotijoukkue löytyy läntisestä konferenssista sijalta kuusi. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on neljätoista pistettä Chicago Blackhawksin eduksi. Jääkiekon NHL:n kamppailuita tarjoillaan Suomen aikaan ensi yönä useammankin taistelun voimin. Los Angeles Kingsin sekä Chicago Blackhawksin välinen kohtaaminen tulee suurella todennäköisyydellä olemaan erittäin vähämaalinen kohtaaminen. Los Angeles Kings on tunnettu vähämaalisuudestaan, mutta samalla tavalla Chicago Blackhawksille maalinteko on viime aikoina ollut suuren työn ja tuskan takana. Edelliset viisi ottelua ovat Los Angeles Kingsille tuottaneet käsittämättömästi peräti neljä tappiota, mutta toisaalta paremmin ei ole Chicago Blackhawksillakaan mennyt. Vierasjoukkueelle viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet saman määrän voittoja.

Los Angeles Kingsin tilanne alkaa vaikuttamaan melko karmealta, sillä viiteen edelliseen otteluun kotijoukkue on pystynyt viimeistelemään kaiken kaikkiaan kaksi maalia! Los Angeles Kingsiltä ratkaisuihin pystyvät pelaajat ovat tällä hetkellä kadoksissa. Sarjataulukossa kotijoukkueen sijoitus on edelleen kunnossa, mutta voidaankin kysyä, että kauanko? Los Angeles Kingsin ei tarvitse periaatteessa juuri tällä hetkellä murehtia pudotuspelipaikan suhteen, mutta tätä menoa kotijoukkueen suunta muuttuu radikaalisesti väärille raiteille. Kahteen edelliseen kotiotteluun yksi tehty maali on sellainen suoritus, että sen on jo jollain tapaa nähtävä kotijoukkueen tekemisessä. Los Angeles Kingsin pelaajat eivät uskalla ottaa ratkaisuja tehtäväkseen ja sitä kautta vastuunpakoilua on huomattavissa. Edellisessä kotiottelussaan Los Angeles Kings laukoi huomattavasti enemmän kuin Philadelphia Flyers, mutta kotijoukkueella apina tuntuu olevan vähintäänkin gorillan kokoluokkaa.

Chicago Blackhawks tunnetaan erinomaisena vierasjoukkueena, mutta viime ajat ovat olleet tosissaan myös vierasjoukkueelle todella vaikeita! Edelliset viisi ottelua eivät ole käytännössä tuottaneet Chicago Blackhawksille yhtään mitään. Chicago Blackhawks on viimeistellyr huomattavasti enemmän maaleja kuin Los Angeles Kings, mutta vierasjoukkueen ennakkosuosikin asemaa ei voida kuitenkaan liioitella, sillä vierasjoukkue on viime aikoina joutunut matkustelemaan todella paljon. Suomeksi sanottuna Chicago Blackhawks joutuu pelaamaan jo neljännen vierastaistelunsa putkeen. Se varmasti syö mehuja NHL:n mestarisuosikinkin potentiaalista. Los Angeles Kings sekä Chicago Blackhawks ovat aikaisemmilla kerroilla pelanneet erittäin vähämaalisia kohtaamisia eikä tilanne tule todennäköisesti muuttumaan tälläkään kerralla. Molempien joukkueiden sairaslistat ovat sentään käytännössä tyhjiä, joten siinä mielessä loukkaantumisia kumpikaan joukkue ei edes tarvitsisikaan. Alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia ovat syytä napata vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas