Los Angeles Lakers - Chicago Bulls 9.2.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/09/2014
Jaa tämä...

Jatkuvatko Los Angeles Lakersin komeat peliesitykset Chicagon kustannuksella?

Los Angeles Lakers – Chicago Bulls, merkki 1, kerroin 2,08 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,08 | 1,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Kuin salama kirkkaalta taivaalta Los Angeles Lakers on voittanut kaksi edellistä otteluaan, vaikka kotijoukkueen pelivire on muuten ollut pidemmän aikaa täysin kateissa. Ennen kahden ottelun mittaista voittoputkea Los Angeles Lakers hävisi vaatimattomasti seitsemän kamppailua putkeen, joten kotijoukkue on päässyt suorastaan jopa hurjaan pelivireeseen. Koripallon NBA:n ottelussa Los Angeles Lakersin vieraaksi saapuu tällä kerralla Chicago Bulls. Vierasjoukkue matkustaa Los Angeles Lakersin vieraaksi surkeasta tilanteesta. Neljä edellistä ottelua ovat Chicago Bullsille tuottaneet kolme tappiota. Edellisellä kierroksella Chicago Bulls oli ensimmäistä neljännestä lukuunottamatta täysin vastaantulija Golden State Warriorsin vieraana. Kyseinen taistelu päättyi Golden State Warriorsin voittoon 102-87 numeroin.

Los Angeles Lakers on joutunut pelaamaan kolme edellistä ottelua vieraissa, joten siinä mielessä kahden ottelun mittainen voittoputki on varmasti tehnyt Los Angeles Lakersille enemmän kuin hyvää! Edellisellä kierroksellahan Los Angeles Lakers nappasi komean voiton Philaldelphia 76ersin kustannuksella 98-112 numeroin. Tuossa ottelussa Steve Nash oli sekä Los Angeles Lakersin kuin myös koko kentän paras pistemies 19 pisteellä. Itseasiassa kentän kuudesta parhaasta pistemiehestä neljä olivat Los Angeles Lakersin pelaajia, joten se kertoo siitä, että vierasjoukkue on alkanut löytämään uusia ratkaisijoita. Los Angeles Lakersillahan on ollut täysin kohtuutonta epäonnea loukkaantumisten kanssa, joten siinä mielessä on erinomainen asia, että vierasjoukkue on siitä huolimatta löytänyt ratkaisijoita.

Los Angeles Lakers joutuu tähänkin otteluun ilman muutamia erittäin tärkeitä avainpelaajia, mutta toisaalta tällä hetkellä Chicago Bullsin pelivire on sellaista luokkaa, että vierasjoukkuetta on todella vaikeaa saada Los Angeles Lakersin vieraana ennakkosuosikin asemaan. Onhan Los Angeles Lakersin kausi ollut järkyttävää hapuilua, mutta kahdessa viime taistelussa kotijoukkueen tekeminen on näyttänyt huomattavasti paremmalta. Lisäksihän on syytä ottaa huomioon, että Chicago Bullsia ei voida pitää hyvänä vierasjoukkueena. Neljä edellistä vierasottelua ovat chicagolaisille tuottaneet peräti kolme tappiota. Loppuun on syytä todeta, että Chicago Bullsillakin riittää hieman ongelmia loukkaantumisten kanssa. Derrick Rose on ollut jo pitkään sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta, mutta myös Carlos Boozer lienee sivussa chicagolaisten kokoonpanosta.

Veikkaussivut | Tuomas