La Liga Vihjeet ja sarjataulukko

 

Täältä näet La Liga pelien veikkausvihjeet ja sarjataulukon. Ennakoltaan sarjassa on taas kaksi isoa ennakkosuosikkia, Barcelona ja Real Madrid. Unibet näyttää kaikki La Liga pelit suorana- monet löytyvät möys LIVE vedoista!

 

Suosittelemme näitä peliyhtiöitä

  • no
  • Peliyhtiö
  • Nappi
  • Luokitus bonus

La Liga 2012 – 2013

Taas se alkaa syksystä, Espanjan pääsarja! Viime vuonna Barcelonan mestaruusputki katkesi kun Jose Mourinhon luotsaama Real Madrid otti lopulta helposti mestaruuden. Real Madrid ylitti liigassa “himoitun” 100 pisteen rajan ja teki käsittämättömät 121 maalia! Maalikuninkuuden vei nimiinsä Lionel Messi 50 maalilla, Cristiano Ronaldo viimeisteli 46 maalia.

 

Menneet ovat menneitä ja nyt keskitytään tulevaan! Barcelonalle vaihtui kauden loputtua päävalmentaja kun Guardiola ei jatkanut sopimusta ja tilalle tuli Tito Vilanova. Pelityyli tai pelaajat eivät ole vaihtunut juurikaan kauden aikana valmentajan vaihdosta huolimatta. Barcelona lähtee (totta kai) hakemaan seuransa 22. mestaruutta, mutta onko Barcelonan aikakausi mennyt jo?

Viimeiset kolme vuotta Barcelona ehtikin dominoida paitsi espanjan pääsarjaa myös koko Eurooppaa. Viime vuonna alkoi tosin näkymään jo pientä alamäkeä seuralla. Barcelonan pelityyli on tiedossa jokaiselle joukkueelle, eivätkä he vaihtaneet sitä missään vaiheessa kolmen vuoden sisällä. Nyt tuo pelityyli osataan ainakin ottaa paremmin pois. Pistemenetyksiä tulee aivan liikaa vieraskentillä, johon Barcelona lähtee samalla taktiikalla peleihin – pallonhallinnalla. Jopa selkeästi heikkotasoisemmat joukkueet saivat viime kaudella tärkeitä pisteitä Barceloonalta kun he jaksoivat tsempata ottelut loppuun asti.

 

Liigan ennakkosuosikki tänä vuonna on Real Madrid! Joukkuepeli on todella ihailtavan näköistä, jossa yksilöt ovat maailman parhaimpia. Viime vuosi päätyi silti Jose Mourinholta epäonnistumiseen kun Real tippui Mestarien liigassa rankkarikilpailussa Bayern Münchenille. Tänä vuonna Jose haluaa varmasti Mestarien liigan pytyn. Barcelonan aikakausi alkaa olemaan lopussa, mutta alkaako tästä Realin aikakausi?

Ainakin EM-2012 turnaus näytti sen, että Real Madrid pystyy tänä vuonna aivan mihin tahansa. Materiaali on ehkäpä maailman parasta ja penkin päässä on maailman paras valmentaja, niin vain taivas on rajana. Jokaiselle pelipaikalle riittää 2-3 pelajaa, joten kilpailuakin riittää.

Barcelona perustaa pelinsä pallonhallintaa, mihin Real Madrid? “Mourinhopalloon”

Realilla ei ole yhtä taktiikka otteluun, heillä niitä on satoja. Jokainen tilanne on erilainen, paljonko peli on, ketä pelaajia on kentällä, kuka on vastustajan heikoin pelaaja jne. Tämä pelityyli ei sovi monelle joukkueelle, mutta kun kentällä on maailman parhaat pelaajat tämä onnistuu. Kukaan ei oikein tunne lukevan Mourinhon pelitaktiikka, eikä sitä pystykkään lukemaan tarkasti. Loppujen lopuksi kentällä olevat pelaajat tekevät itse ratkaisut ja sitä Realissa yritetään aina parantaa. Tämä taktiikka myös kehittää kaikkein eniten pelaajia kentällä.

 

Kaksi joukkuetta ovat ylitse muiden, mutta sen jälkeen tulee hieman tasaisempaa. Viime vuosina kolmatta sijaa on hallinnut Valencia. Pahasti veloissa oleva Valencia on alkanut panostamaan talouteen ensisijaisesti ja sen jälkeen futikseen. Tämä on äärimmäisen tärkeää seuroille, että talous on kunnossa!

Valencia on joutunut myymään viime vuosina paljon pelaajia pois, mutta tänä vuonna materiaali on vain vahvistunut viime vuodesta. Valenciaan on hankittu jo Gago, Guardado sekä Pereira! Joukkueesta sen sijaan lähtivät Jordi Alba, Aritz Aduriz sekä päävalmentaja Unai Emery. Emery ei saanut uutta sopimusta Valenciasta, joten hän siirtyi Venäjälle Spartak Moskovaan. Tilalle hankittiin Mauricio Pellegrino. Tämä on Pellegrinon ensimmäinen vuosi päävalmentajana!

Koska materiaali on parantanut viime kaudesta, tänä vuonna pitää tulla parempaa menestystä euroopassa. Valencia putosi Mestarien liigan lohkovaiheesta Eurooppa-liigaan, jossa se pääsi välieriin. Liigassa on kahden joukkoon on lähes mahdoton saavuttaa, mutta kolmassija on sitten minimisaavutus.

Alkukaudesta Valencialta ovat poissa ainakin tärkeät pelinrakentajat Banega sekä Canales.

 

Hyödynnä nämä vedonlyöntitarjoukset