Unibet näyttää El Clásicon!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/01/2013
Jaa tämä...

Jatkaako Real Madrid Barcelonan ”tappioputkea”?

Lauantai 2.3. on harvinainen pelipäivä El Clásicolle, nimittäin ottelu pelataan päiväotteluna. Ottelu alkaa klo: 17.00 ja ottelun näyttää suorana MTV3 Max Sport1- kanava sekä Unibet-tv. Real Madrid – Barcelona ottelut keräävät joka kerta miljoonia katsojia ja nyt ottelu näytetään Aasiassa hyvään kellon aikaan. Rahaa liikkuu paljon tässä ottelussa, vaikka panos tähän otteluun on harvinaisen pieni. Toki kumpikaan joukkueista ei silti halua hävitä viholliselleen.

Barcelonan vireystila näyttää alaspäin

FC Barcelona on erittäin todennäköisesti La Liigan voittaja 2012-2013. Siihen tämän kauden saavutukset näyttää jäävän, sillä Copa Del Rey:stä tuli lähtö Realille ja Mestarien liigassa tilanne näyttää erittäin tukalalta Milania vastaan. Kaikki on rakennettu Messin varaan ja nyt kun Messille on tullut pieni suvantovaihde, on Barcelona hakannut päätä seinään. Tästä on turha syyttää Messiä, sillä kaikille pelaajille tulee urallaan suvantovaihteita. Silloin muualta joukkueesta pitää löytyä ratkaisijat ja tämä on valmentajan tehtävä!

Paljon häkkejä vai Barcelonan pallonhallintaa?

Tähän otteluun on todella vaikea sanoa maalimäärista mitään, sillä kokoonpanoja on todella vaikea arvioida. Real Madridilla on tiistaina todella tärkeä peli Manchester Unitedia vastaan, joten Mourinho saattaa lepuuttaa tärkeitä pelaajia. Madridilla tämän ottelun jättää väliin ainakin Di Maria. Barcelonan ei tarvitse lepuuttaa jätkiä tähän otteluun, koska heidän Mestarien liigan peli on vasta 1,5 viikon päästä. Toisaalta Barcelona on saanut viime aikoina todella paljon kritiikkiä pelistään, joten kokeiluja saattaa tulla. Tällä hetkellä tasapelin kerroin houkuttelee kaikkein eniten, johon Pinnacle Sports tarjoaa 3,75 kertoimen.

Avauskokoonpanot:

Real Madrid: Lopez; Coentrao, Varane, Pepe, Ramos; Essien, Modric, Kaka; Callejon, Morata, Benzema

FCB: Valdes; Alba, Mascherano, Pique, Alves; Busquets, Iniesta, Thiago; Villa, Messi, Pedro